Russell Hobbs Retro 25190

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Stolní mixér Russell Hobbs Retro Ribbon Red 25190-56.Potřebujete snadno a rychle umixovat přísady do Vašeho oblíbeného jídla a jste milovníci tradičních designů? Máme pro Vás stolní mixér Retro Ribbon Red 25190-56, který se poradí i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. Tradiční retro design v červené ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Stolní mixér Russell Hobbs Retro Ribbon Red 25190-56.Potřebujete snadno a rychle umixovat přísady do Vašeho oblíbeného jídla a jste milovníci tradičních designů? Máme pro Vás stolní mixér Retro Ribbon Red 25190-56, který se poradí i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. Tradiční retro design v červené barvě se bude krásně vyjímat v každé stylové kuchyni. Retro stolní mixér je ideálním pomocníkem při přípravě koktejlů, omáček, polévek či smoothie. Novinka pro podzim 2018 na muj-russellhobbs.cz.Rychlé čepele.Čepele z nerezové oceli se čtyřmi lopatkami umožňuje rychlé a efektivní míchání s až 22 000 otáčkami za minutu. Pro snadné čištění je možné čepele vyjmout.Skleněný džbán.Mixér na smoothie má kapacitu skleněné nádoby je 1,5 l, což je dostačující i pro přípravu většího množství pokrmů. Víčko nádoby má praktickou odnímatelnou zátku, kterou snadno sundáte a za chodu můžete přidávat ingredience.Specifikace stolního mixéru.800 W.1,5 l skleněný džbán.4 ramenné čepele z nerezové oceli.3 rychlosti.Pulzní funkce.Drcení ledu.Vyjímatelné čepele pro snadné čištění.Odnímatelná zátka pro možnost přidání ingrediencí.Prostor pro skladování kabelu.Bez BPA.Neklouzavý podstavec.Až 22.000 ot./min.Retro design.Barva: červená.Objednávejte pod kat. číslem 25190-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama