Russell Hobbs Soup & Blend 21480

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Mixér na polévky Soup & Blend Russell Hobbs 21480-56.Domácí polévka chutná lépe, protože je bez přidaných umělých ingrediencí a konzervačních látek, které najdete v polévce z plechovky. Místo po otvíráku na konzervy sáhněte tedy raději po tomto báječném Russel Hobbs mixéru na polévky Soup and Blend a ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Mixér na polévky Soup & Blend Russell Hobbs 21480-56.Domácí polévka chutná lépe, protože je bez přidaných umělých ingrediencí a konzervačních látek, které najdete v polévce z plechovky. Místo po otvíráku na konzervy sáhněte tedy raději po tomto báječném Russel Hobbs mixéru na polévky Soup and Blend a uvařte si vaši oblíbenou polévku přesně tak, jak ji máte rádi, a to rychle a jednoduše. Tento úžasný mixér Russell Hobbs můžete využít pro snídaňové smoothie a stejně tak si můžete uvařit Vaši oblíbenou polévku. Novinka pro podzim 2014 na muj-russellhobbs.cz.Snadné použití.Jeho použití je snadné. Jednoduše zvolte funkci, zmáčkněte tlačítko a hotovo. Tento stylový, moderní přístroj umí mixovat 1.75 l studených ingrediencí nebo 1.4l horké polévky. To znamená, že je dostatečně velký k uvaření 4 porcí, proto si skvělou chuť domácí polévky může vychutnat celá rodina.Specifikace mixéru.400 W motor, 800 W ohřívací tělísko.1,75L kapacita na studené ingredience.1,4L na polévku (dostatečné množství pro 4 porce).Nádoba z nerezové oceli s víčkem pro přidávání ingrediencí.Výběr z 8 mi programů:.krémová polévka.polévka s kousky.omáčka.vaření/pára.smoothie.mixování.drcení ledu.pulzní funkce   .Automatické udržení teploty po ukončení vaření.Nepřilnavá varná deska.Bezpečnostní víko se zámkem.Objednávejte pod kat. číslem 21480-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama