Sogo SS-10545

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní trouby na pečení

Mini trouba příkon 1800 W, objem 48 l, termostat a časovač, barva černá a šedá, rozměry: × × (V׊×H) Chcete kuchyň vybavit novou mini troubou? Mini trouba SOGO SS-10545 disponuje objemem 48 litrů a spoustu funkcí. Mini trouba je vybavena i funkcí grilu, takže budete moci grilovat i doma. Nemáte čas a ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní trouby na pečení

Popis

Mini trouba příkon 1800 W, objem 48 l, termostat a časovač, barva černá a šedá, rozměry: × × (V׊×H) Chcete kuchyň vybavit novou mini troubou? Mini trouba SOGO SS-10545 disponuje objemem 48 litrů a spoustu funkcí. Mini trouba je vybavena i funkcí grilu, takže budete moci grilovat i doma. Nemáte čas a potřebujete upéct více jídel najednou? Pravý horký vzduch umožní péct s použitím několika plechů naráz, nedochází tak k promíchání chutí. Součástí příslušenství je také grilovací mřížka, plech a grilovací rožeň. Příkon mini trouby činí 1800 W. Maximální možná teplota trouby je 230 °C. Nejdůležitější přednosti mini trouby SOGO SS-10545 SOGO SS-10545 je vybavena grilem Mini trouba vybavená termostatem pro regulaci teploty Zaujme funkcí časovače, který za vás ohlídá čas potřebný k pečení Celkový objem mini trouby SOGO: 48 l Dokáže vytvořit teplotu až 230 °C.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní trouby na pečení Sogo, nejprohlíženější produkty Sogo nebo nejlevnejší Stolní trouby na pečení.

Reklama