Disturbia

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Thrillery a detektivky DVD

Každý vrah je něčí soused.Kale Brecht (Shia LaBeouf, Transformers) si "užívá" tříměsíční domácí vězení a tráví své dny špehováním sousedů. Tato jeho nevinná zábava však nabere hrůzný obrat. Kale je přesvědčen, že jeho soused je sériový vrah - ale nemůže to dokázat ani kohokoli přesvědčit, protože nesmí ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Thrillery a detektivky DVD

Popis

Každý vrah je něčí soused.Kale Brecht (Shia LaBeouf, Transformers) si "užívá" tříměsíční domácí vězení a tráví své dny špehováním sousedů. Tato jeho nevinná zábava však nabere hrůzný obrat. Kale je přesvědčen, že jeho soused je sériový vrah - ale nemůže to dokázat ani kohokoli přesvědčit, protože nesmí opustit dům, aniž by spustil alarm. Rozhodnut odhalit pravdu, si zajistí pomoc přátel – ale počítají všichni s chladnokrevným vrahem na svobodě?Nikdo neutíká ani se neskrývá, ale přesto Kale a jeho přátelé bojují o své životy v elektrizujícím thrilleru, od kterého se neodtrhnete.Zajímavost: Scenárista Christopher Landon připouští vliv slavných filmů jako Okno do dvora nebo Antonioniho Zvětšenina.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Thrillery a detektivky DVD, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Thrillery a detektivky DVD.

Reklama