Russell Hobbs My Food 24601

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Tyčové mixéry

My Food tyčový mixér Russell Hobbs 24601-56.Tento jednoduchý, ale praktický tyčový mixér My Food Russell Hobbs 24601-56 je šikovným pomocníkem, pokud potřebujete rozmixovat ingredience na omáčku, polévku či chutný dip. Nabízí nastavení dvou rychlostí pro různé druhy potravin. S odnímatelnou mixovací ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Tyčové mixéry

Popis

My Food tyčový mixér Russell Hobbs 24601-56.Tento jednoduchý, ale praktický tyčový mixér My Food Russell Hobbs 24601-56 je šikovným pomocníkem, pokud potřebujete rozmixovat ingredience na omáčku, polévku či chutný dip. Nabízí nastavení dvou rychlostí pro různé druhy potravin. S odnímatelnou mixovací nohou můžete tento ponorný mixér jednoduše skladovat a čistit po každém použití. Mixovací noha umožňuje mixování pomocí ostří z ušlechtilé nerezové oceli. Novinka pro jaro 2018 na muj-russellhobbs.cz.Specifikace tyčového mixéru.200 W.Odnímatelná plastová noha.Čepele z nerez oceli.2 rychlosti.Pulzní funkce.Bílý design s černými prvky.Objednávejte pod kat. číslem 24601-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Tyčové mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Tyčové mixéry.

Reklama