Hansgrohe Axor Citterio 39153

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Hansgrohe AXOR CITTERIO Tříot. umyv. arm. s kříž. kohouty a dlouh. výtokem, chrom 39153000 - s rozetami - keramické ventily pro teplou a studenou vodu - omezení průtoku na 5 l/ min. - perlátor QuickClean - odtoková souprava s táhlem G 1 1/4 - vhodná pro průtokový ohřívač - s přívodními hadicemi AXOR ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Hansgrohe AXOR CITTERIO Tříot. umyv. arm. s kříž. kohouty a dlouh. výtokem, chrom 39153000 - s rozetami - keramické ventily pro teplou a studenou vodu - omezení průtoku na 5 l/ min. - perlátor QuickClean - odtoková souprava s táhlem G 1 1/4 - vhodná pro průtokový ohřívač - s přívodními hadicemi AXOR CITTERIO.Co je to vlastně bohatství? Co je to luxus? Odpovědi na tyto otázky nemohou být jen materialistické, ale také filozofické. Jednu odpověď přináší řada AXOR CITTERIO značky HANSGROHE, kolekce koupelnového vybavení, která promění koupelnu v místo čistoty a klidu, kde se očista stává rituálem a voda zdrojem života. S kolekcí AXOR CITTERIO zažijete, jakým bohatstvím je voda: má jasné tvary, mnoho zajímavých detailů a velkou škálu možností – luxus na druhý pohled. A co tedy znamená bohatství? Možná jen začít den s kolekcí AXOR CITTERIO.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama