Hansgrohe Focus E2 31172000

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Designová elektronická umyvadlová baterie Hansgrohe Focus ComfortZone 130 bez nastavení teploty je vhodná pro průtokový ohřívač. Baterie je vyrobena z velmi kvalitních materiálů a plášť baterie je pochromován, což zaručuje vysokou ochranu před poškozením a korozí. Baterie je napájena ze sítě 230 V / ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Designová elektronická umyvadlová baterie Hansgrohe Focus ComfortZone 130 bez nastavení teploty je vhodná pro průtokový ohřívač. Baterie je vyrobena z velmi kvalitních materiálů a plášť baterie je pochromován, což zaručuje vysokou ochranu před poškozením a korozí. Baterie je napájena ze sítě 230 V / 50 Hz. K baterii můžete připojit okamžitý ohřívač vody. Baterie dokáže snížit spotřebu vody až o 60%. Je možné, že se omezí provoz u umyvadel se zdviženým nebo širokým okrajem (> 75 mm) a to díky příliš dlouhé vzdálenosti. Baterie je bezdotyková.Technické specifikace elektronické umyvadlové baterie Hansgrohe focus.Délka: 127 mm.Napájení: 230 V / 50 Hz.ComfortZone 130.Průtok při tlaku 3 bar: 5 l / min.Mohou pracovat s okamžitými ohřívači vody.Možné omezení provozů u umyvadel se zdviženým nebo širokým okrajem (> 75 mm), omezení funkce z důvodu příliš dlouhé vzdálenosti.Bezdotyková.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama