Hansgrohe Focus E2 31539000

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 21 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Set obsahuje.GROHE Blue Home páková dřezová baterie s filtrační funkcí.jednootvorová montáž.L-výpusť.samostatné ovládání pro filtrovanou a chlazenou stolní vodu - neperlivá, jemně perlivá, perlivá.GROHE StarLight povrch.GROHE SilkMove keramická kartuše 28 mm.vytahovací perlátor.otočná výpusť - otočný ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Set obsahuje.GROHE Blue Home páková dřezová baterie s filtrační funkcí.jednootvorová montáž.L-výpusť.samostatné ovládání pro filtrovanou a chlazenou stolní vodu - neperlivá, jemně perlivá, perlivá.GROHE StarLight povrch.GROHE SilkMove keramická kartuše 28 mm.vytahovací perlátor.otočná výpusť - otočný úhel 150 °.oddělené vedení vody.flexi připojovací hadičky.GROHE Blue Home chladič.chladící jednotka 180 W, 230 V, 50 Hz, dodá 3 litry chlazené vody za hodinu.GROHE Ondus - nastavení softwaru a monitorování kapacity filtru a CO2 s rozhraním Bluetooth® 4.0* a WIFI pro bezdrátovou datovou komunikaci.nastavitelný pro GROHE Blue filtr velikost S, GROHE Blue.aktivní uhlíkový filtr a GROHE Blue magnesium+ filtr GROHE Blue filtr velikost S.hlava filtru s flexibilním nastavením tvrdosti vody, pro oblasti s tvrdostí vody nižší než 9° dKH objednávejte aktivní uhlíkový filtr 40547001.aktivní uhlíkový filtr 40547001.GROHE Blue CO2 lahev 425 g.GROHE StarLight.Směšovací jednotky GROHE budou po desítky let zaručeně vypadat stejně nádherně jako v den, kdy jste si je poprvé zamilovali. Zvláštní recept na úspěch spočívá v trvanlivé kvalitě povrchu: technologii GROHE StarLight. Neustálé zlepšování v průběhu posledních 75 let vedlo k našemu jedinečně vytříbenému procesu pokovování pro výrobu silného a bezvadného povrchu, který je uznáván jako jeden z nejlepších na světě. To vše je umožněno naší skutečně důkladnou kontrolou jakosti a pokračujícími investicemi, které vám poskytují potěšení po celou dobu životnosti.GROHE SilkMove.Pouze směšovací jednotky GROHE nabízejí jedinečnou technologii GROHE SilkMove. Bohatá, hladká manipulace s našimi pákovými směšovacími jednotkami vyjadřuje špičkovou kvalitu a převahu naší značky. Kartuše GROHE SilkMove poskytuje plynulé a přesné ovládání proudu a teploty vody.Ilustrativní foto.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama