Hansgrohe PuraVida 15070

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 7 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

PuraVida - vychutnejte si lehkost a svěžest v kombinaci bílá/chrom Užijte si s pákovou baterií Hansgrohe PuraVida spoustu prostoru u umyvadla. ComfortZone 110 zaručuje správnou výšku baterie. Krom toho lze nastavit úhel, pod nímž vytéká voda z perlátoru baterie, takže se může optimálně přizpůsobit Vašim ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

PuraVida - vychutnejte si lehkost a svěžest v kombinaci bílá/chrom Užijte si s pákovou baterií Hansgrohe PuraVida spoustu prostoru u umyvadla. ComfortZone 110 zaručuje správnou výšku baterie. Krom toho lze nastavit úhel, pod nímž vytéká voda z perlátoru baterie, takže se může optimálně přizpůsobit Vašim požadavkům: bude tak zajištěno, že voda poteče přesně tam, kde ji potřebujete. Využijte i další praktický koupelnový prvek v podobě odtokové soupravy Push-Open - k otvírání a uzavírání stačí prstem stisknout umyvadlovou zátku. Hansgrohe ComfortZone - komfort navíc S umyvadlovou pákovou baterií PuraVida si můžete užívat spoustu volného prostoru – Hansgrohe ComfortZone 110 zajistí, že bude baterie vždy v té správné výšce. Úhel, pod kterým voda z baterie vytéká, lze snadno nastavit dotekem prstu, můžete s ním proto pohybovat tak, aby vyhovoval Vašim požadavkům. Bude tak zaručeno, že voda poteče přesně tam, kam má. Udržitelné využití vody a energie – s funkcí Hansgrohe EcoSmart Tato baterie Vám pomůže šetřit vodou a energií. Technologie Hansgrohe EcoSmart snižuje průtok na úsporných 5 litrů/min. Chytře tak můžete omezit svou spotřebu a udržitelným způsobem chránit životní prostředí i svou peněženku. Snadno se čistí – s funkcí Hansgrohe QuickClean Díky funkci Hansgrohe QuickClean je čištění této baterie doslova hračkou. Nečistoty a vápenné usazeniny odstraníte pouhým otřením pružné silikonové vložky na perlátoru. Proud vody si tak zachová dokonalý tvar a baterie bude skvěle fungovat po mnoho let. Odtoková souprava Push-Open pro elegantní vypouštění vody Odtokovou soupravu Push-Open (G 1¼) dodávanou s umyvadlovou pákovou baterií Hansgrohe PuraVida 110 stačí jen stisknout a odtok umyvadla se uzavře nebo otevře. Čistou formu designové baterie tak nenarušuje žádné táhlo ani řetízek. Podobně jako všechny baterie Hansgrohe se i umyvadlová páková baterie PuraVida 110 s odtokovou soupravou Push-Open velmi snadno instaluje. Vysoce kvalitní komponenty a podrobný ilustrovaný instalační manuál Vám práci ještě usnadní. Společně s baterií jsou také dodávány flexibilní připojovací hadičky (G ⅜), které Vám umožní baterii osadit vlastními silami. Umyvadlová páková baterie Hansgrohe PuraVida 110 je vhodná i k průtokovým ohřívačům. Proč Hansgrohe? Společnost Hansgrohe se sídlem v Schiltachu v německém Schwarzwaldu si během své 110leté historie získala v oboru sanitární techniky pověst inovátora v oblasti technologií, designu a trvalé udržitelnosti. Ve svých bateriích, sprchách a sprchových systémech přináší společnost originální výrobky, díky nimž jsou koupelny a kuchyně pohodlnější a atraktivnější. Pro radost z vody - každý den. Proměňte svou koupelnu montáží umyvadlové pákové baterie Hansgrohe PuraVida 110 s odtokovou soupravou Push-Open, vysoce kvalitního značkového výrobku, jehož služby si budete užívat po mnoho let.Technické parametry.

  • ComfortZone 110
  • .
  • vyložení 113 mm
  • .
  • laminární proud
  • .
  • průtokové množství: 5 l/min
  • .
  • nastavitelný tvarovač proudu
  • .
  • keramická kartuše typu joystick
  • .
  • odtoková souprava push-open G 1¼
  • .
  • vhodné pro průtokový ohřívač
  • .
.Technologie ComfortZone Velkorysé velikosti, inovativní technologie, intuitivní ovládání. Význačný design, vysoké bezpečnostní standardy a zvýšený komfort: Hansgrohe baterie s touto známkou rozšiřují Vaši ComfortZone. Technologie EcoSmart Hansgrohe sprchy a baterie vybavené technologií EcoSmart spotřebovávají o 60% méně vody než běžné produkty - bez ztráty komfortu. Takže můžete snížit spotřebu vody a náklady za energii a uchovávat tak cenné zdroje. Technologie QuickClean Neradi uklízíte? QuickClean od Hansgrohe Vám okamžitě usnadní odstranit nečistotu a usazeniny vodního kamene z baterií a sprch. Pružné silikonové nopky se o to postarají.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama