Hansgrohe PuraVida 15073

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Tří otvorová umyvadlová baterie Hansgrohe Puravida 3 ComfortZone 100 - bílá.Tato umyvadlová baterie se skládá, že třech částí, které se montují přímo na umyvadlo. Celý koncept baterie je vyroben z mosazi, která byla z vnější části pochromována, aby byl zaručen vysoký lesk a ochrana před poškozením a ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Tří otvorová umyvadlová baterie Hansgrohe Puravida 3 ComfortZone 100 - bílá.Tato umyvadlová baterie se skládá, že třech částí, které se montují přímo na umyvadlo. Celý koncept baterie je vyroben z mosazi, která byla z vnější části pochromována, aby byl zaručen vysoký lesk a ochrana před poškozením a korozí. Dva keramické ventily pro studenou a teplou vodu jsou 90°. Tryskovou sekci můžete úhlově nastavit. Speciálně upravený průtok vody umožňuje snížení spotřeby vody až o 60%. Baterie může spolupracovat s okamžitými ohřívači vody.Technická specifikace umyvadlové baterie Hansgrohe Puravida 3 ComfortZone 100.ComfortZone 100.Délka: 102 mm.Laminární proudění.Průtok při tlaku 3 bar: 5 l / min.90° keramické ventily pro studenou a teplou vodu.Odtokový ventil Push - Open G 1 ¼.Může pracovat s okamžitými ohřívači vody.Barva: bílá.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama