Hansgrohe Talis S 32031

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 8 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Designová umyvadlová baterie Hansgrohe Talis S ComfortZone 70 bez výpusti.Tato umyvadlová baterie je vhodná do moderních koupelen. Tělo baterie je opatřeno několika vrstvami chromu, který umyvadlovou baterii nejen chrání, ale také ji dodává vysoký lesk. Baterie se jednoduše udržuje. Průtok při tlaku ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Designová umyvadlová baterie Hansgrohe Talis S ComfortZone 70 bez výpusti.Tato umyvadlová baterie je vhodná do moderních koupelen. Tělo baterie je opatřeno několika vrstvami chromu, který umyvadlovou baterii nejen chrání, ale také ji dodává vysoký lesk. Baterie se jednoduše udržuje. Průtok při tlaku 3 bary je pouze 5 litrů za minutu, což vám umožní snížit spotřebu odtokové vody. Keramický mixér teplé a studené vody zaručuje dlouholetou a bezproblémovou funkčnost. Baterii můžete připojit k okamžitému ohřívači vody.Technická specifikace umyvadlové baterie Hansgrohe Talis S.ComfortZone 70.Délka: 100 mm.Normální proud vody.Průtok při tlaku 3 bar: 5 l / min.Bez odtokového systému.Může pracovat s okamžitými ohřívači vody.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama