Hansgrohe Talis Select S 72041000

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Talis Select S - baterie v dlouhodobé kvalitě s ovládáním pomocí stisknutí tlačítka Umyvadlová baterie Talis Select S 80 je představitelkou exkluzivního koupelnového designu a funkční čistoty. Místo tradiční páky se tato štíhlá baterie ovládá tlačítkem Select. Voda se spouští a zastavuje jednoduchým ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Talis Select S - baterie v dlouhodobé kvalitě s ovládáním pomocí stisknutí tlačítka Umyvadlová baterie Talis Select S 80 je představitelkou exkluzivního koupelnového designu a funkční čistoty. Místo tradiční páky se tato štíhlá baterie ovládá tlačítkem Select. Voda se spouští a zastavuje jednoduchým stisknutím. Teplotu nastavíte jako obvykle. Baterie Hansgrohe Select vypadají futuristicky, jsou však také průkopníky, pokud jde o vstřícnost vůči uživatelům a efektivní nakládání s vodou. Intuitivní dotek tlačítka pomáhá šetřit vodou: vede uživatele k tomu, aby proud vody rychleji zastavil. Díky modernímu designu umyvadlová baterie Talis Select S nadčasově splývá s jakýmkoli koupelnovým prostředím. Omezovač teploty je možné nastavit tak, aby vytékající voda nebyla příliš horká - ideální pro děti a starší uživatele.Velkorysé rozměry, důmyslná technologie, inovativní použití - značka Hansgrohe říká ComfortZone.Baterie s tímto označením skýtají větší volnost pohybu u umyvadla nebo dřezu. Tato baterie nabízí ComfortZone 80. Ta zaručuje dostatečný komfort i v případě omezených prostorových podmínek, například při mytí rukou u malých umyvadel nfbebo v koupelně pro hosty. Baterie a sprchy Hansgrohe vybavené funkcí EcoSmart spotřebovávají až o 50 procent méně vody než ostatní produkty. Vápenné usazeniny a další nečistoty stačí jen otřít Koho by bavilo věčné uklízení? Vápenné usazeniny a další nečistoty z baterie Hansgrohe snadno odstraníte přejetím prstem přes pružnou silikonovou vložku (funkce QuickClean ). Ušetříte čas i čisticí přípravky. Společnost Hansgrohe vyvinula technologii, která k vodě přimíchá velkorysé množství vzduchu (funkce AirPower ).Zvolte si tuto umyvadlovou baterii Hansgrohe s intuitivní obsluhou a proměňte svou koupelnu v ComfortZone!Technické parametry.

    .
  • ComfortZone 80
  • .
  • vyložení 97 mm
  • .
  • normální proud
  • .
  • průtokové množství: 5 l/min
  • .
  • nastavitelné omezení teploty
  • .
  • bez odtokové soupravy
  • .
.Technologie AirPower Sprchová technologie AirPower od Hansgrohe mísí vodu se vzduchem. Dopřejte si příjemný perlivý pocit AirPower na Vaší pokožce a zároveň šetřete vodu. Voda obohacená vzduchem vytváří velké plné měkké kapky. Díky tomu používáte vodu efektivněji.Technologie ComfortZone Velkorysé velikosti, inovativní technologie, intuitivní ovládání. Význačný design, vysoké bezpečnostní standardy a zvýšený komfort: Hansgrohe baterie s touto známkou rozšiřují Vaši ComfortZone.Technologie EcoSmart Hansgrohe sprchy a baterie vybavené technologií EcoSmart spotřebovávají o 60% méně vody než běžné produkty - bez ztráty komfortu. Takže můžete snížit spotřebu vody a náklady za energii a uchovávat tak cenné zdroje.Technologie QuickClean Neradi uklízíte? QuickClean od Hansgrohe Vám okamžitě usnadní odstranit nečistotu a usazeniny vodního kamene z baterií a sprch. Pružné silikonové nopky se o to postarají.Technologie Select Jedním stisknutím změníte typ proudu či druh sprchy.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Hansgrohe, nejprohlíženější produkty Hansgrohe nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama