Novaservis La Torre Laghi 44001

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 6 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

Velký stolní vazač pro kompletaci dokumentů s použitím plastových hřbetů a drátěných hřbetů. Rozteč vazby 9/16" (21 otvorů na A4). Manuální děrování a vázání do plastových i drátěných hřbetů pro formát A4 Profesionální výkon vhodný pro domácnost nebo pro malou kancelář Kapacita vázání až 125 listů papíru ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

Velký stolní vazač pro kompletaci dokumentů s použitím plastových hřbetů a drátěných hřbetů. Rozteč vazby 9/16" (21 otvorů na A4). Manuální děrování a vázání do plastových i drátěných hřbetů pro formát A4 Profesionální výkon vhodný pro domácnost nebo pro malou kancelář Kapacita vázání až 125 listů papíru 80 g/m2 pro plastovou i drátěnou vazbu Kapacita děrování až 8 listů papíru 80 g/m2 Rukojeť pro obě ruce usnadní děrování Centrování dokumentu při děrování pro profesionální vzhled Automatická hloubka děrování pro perfektní vazbu Jednoduchá manipulace, lehká stavba Rukojeť pro snadné přenášení.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Novaservis, nejprohlíženější produkty Novaservis nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama