Novaservis Titania Iris 92007

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Umyvadlové baterie

NOVASERVIS TITANIA IRIS baterie umyvadlová nástěnná chrom 92007,0.Provedení: chrom.Nástěná baterie pouze na studenou vodu.Ramínko 24,5 cm.krabice hloubka 360 mm.krabice šířka 115 mm.krabice výška 65 mm.TITANIA.TITANIA je střední třída vodovodních baterií, která si získala své příznivce zajímavou cenou, ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Umyvadlové baterie

Popis

NOVASERVIS TITANIA IRIS baterie umyvadlová nástěnná chrom 92007,0.Provedení: chrom.Nástěná baterie pouze na studenou vodu.Ramínko 24,5 cm.krabice hloubka 360 mm.krabice šířka 115 mm.krabice výška 65 mm.TITANIA.TITANIA je střední třída vodovodních baterií, která si získala své příznivce zajímavou cenou, nadčasovým designem a vysokou spolehlivostí. Splňuje funkční i vzhledové představy většiny zákazníků. Spolehlivé keramické kartuše s plynulým chodem mají buď standardní nebo úspornou polohovací variantu. Pro delší životnost baterie a komfort užívání doporučujeme montáž vodovodního filtru. Nabízeny jsou v barevném provedení chrom s roztečí 150 a 100 mm (IRIS). Prodloužená záruka na 5 let.ILUSTRAČNÍ FOTO.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Umyvadlové baterie Novaservis, nejprohlíženější produkty Novaservis nebo nejlevnejší Umyvadlové baterie.

Reklama