Royal London 90000

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Unisex hodinky

Pánske hodinky vreckové.Pánske vreckové hodinky Royal London 90000-01 sú vďaka klasickému a minimalistickému dizajnu vhodným doplnkom pre mužov s vycibreným vkusom. Precízne spracovanie týchto hodiniek pripomína prácu starých majstrov, pre ktorých výroba hodiniek bola srdcovou záležitosťou. Väčší ciferník ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Unisex hodinky

Popis

Pánske hodinky vreckové.Pánske vreckové hodinky Royal London 90000-01 sú vďaka klasickému a minimalistickému dizajnu vhodným doplnkom pre mužov s vycibreným vkusom. Precízne spracovanie týchto hodiniek pripomína prácu starých majstrov, pre ktorých výroba hodiniek bola srdcovou záležitosťou. Väčší ciferník s neodmysliteľným pútkom má puzdro z ocele v striebornom vyhotovení. Hodinky disponujú základnými funkciami i dátumovkou a sú poháňané spoľahlivým batériovým strojčekom. Ich súčasťou je aj retiazka.Ciferník je v bielom vyhotovení s klasickými dobre čitateľnými číslicami. Čas zobrazuje hodinová, minútová i sekundová ručička. Hodinky sú nádherným a nezabudnuteľným darčekom k rôznym životným výročiam. Skvele tiež splnia svoj účel ako odmena za ukončené štúdium, za hrdinský čin alebo napríklad len ako poďakovanie za čokoľvek. Tieto vysoko spoľahlivé hodinky možno ich majiteľ nebude nosiť so sebou každý deň, ale o to viac si vychutná ich spoločnosť pri významnejších.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Unisex hodinky Royal London, nejprohlíženější produkty Royal London nebo nejlevnejší Unisex hodinky.

Reklama