Electrolux LFP316S

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Vestavné digestoře

PodrobnostiKonstrukce odsavače par: výsuvnýMaximální výkon odtahu (m3/h): 360Minimální hlučnost (dB): 48Maximální hlučnost (dB): 68Odsávání do komína: ANORecirkulace: ANOPočet motorů: 1Počet rychlostí: 3Ovládání: elektronické-tlačítkovéKomunikační displej: NeBarva: nerez, stříbrnáŠířka (cm): 60Typ osvětlení: ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Vestavné digestoře

Popis

PodrobnostiKonstrukce odsavače par: výsuvnýMaximální výkon odtahu (m3/h): 360Minimální hlučnost (dB): 48Maximální hlučnost (dB): 68Odsávání do komína: ANORecirkulace: ANOPočet motorů: 1Počet rychlostí: 3Ovládání: elektronické-tlačítkovéKomunikační displej: NeBarva: nerez, stříbrnáŠířka (cm): 60Typ osvětlení: LEDEnergetická třída: CVhodné pro kuchyně IKEA METOD: ANOHorní odtah: ANOUhlíkový filtr v balení: NERozšířená záruka: -Navrženo s důrazem na diskrétnostNáš odsavač par lze nenápadně zatáhnout dovnitř jednotky nad varnou deskou a zůstane tak neviditelný, když ho nepoužíváte. Vytažením odsavače par z jednotky se automaticky zapne ventilátor a odsavač je tak připraven k použití.Ovládejte odsavač par jednodušeProstřednictvím našich intuitivních ovládacích prvků jsou funkce vašeho odsavače par snadno dostupné. Pro rychlou a flexibilní přípravu jídla si můžete upravit nastavení osvětlení nebo rychlost ventilátoru.Čistý filtr, čistý vzduch.Tento filtr nabízí stálou a účinnou ochranu vaší kuchyně. A protože je plně omyvatelný, čistí vzduch ve vaší kuchyni ještě déle.Více viditelnosti, méně energieEnergeticky úsporné LED světla jsou ideální pro místa v kuchyni, kde se schází lidi. Jasná, dlouhotrvající a neuvěřitelně úsporná, jsou základním prvkem moderních domovů.Specifikace.. Typ odsavače: Výsuvný, šířka 60 cm.. Počet rychlostí: 3.. Hlučnost: max./min.: 68/48 dB(A).. Možnost nastavení recirkulace vzduchu: Recirkulace vzduchu je nastavení odsavače, kdy není vzduch odváděn mimo místnost. Vzduch je zbavován mastných par, případně pachu a vrací se zpět do místnosti. K odstraňování pachu je třeba instalovat uhlíkový filtr, který není součástí balení.. Osvětlení: LED žárovka, 2x.. Typ a číslo tukového filtru : Hliníkový, 2.. Rozměry V x Š x H (mm): 179 x 598 x 284Výkon.. Průtok vzduchu při minimální rychlosti (m3/h): 155.. Průtok vzduchu při maximální rychlosti (m3/h): 360Instalace.. Instalace: Výsuvný.. Barva: Stříbrná.. Barva: Stříbrná.. Min. odstup od plynové varné desky (cm): 65.. Min. odstup od elektrické varné desky (cm): 42.. Čistá hmotnost (kg): 6.8Energie.. Třída energetické účinnosti: C.. Frekvence (Hz): 50.. Hlučnost při minimálním výkonu (db(A)): 48.. Hlučnost při maximálním výkonu (db(A)): 68Ostatní.. Rozměry VxŠxH (mm): 179x598x284.. Ovládání: 3 positions switch.. Osvětlení: LED žárovka.. Stupně výkonu: 3.. Délka kabelu (m): 1.3.. Napájecí napětí (V): 220-240.. Počet světel: 2.. Filtry: 2.. Typ filtru: Hliníkový.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Vestavné digestoře Electrolux, nejprohlíženější produkty Electrolux nebo nejlevnejší Vestavné digestoře.

Reklama