Calvin Klein Euphoria Men 100ml

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Vody po holení

Orientální uvedena na trh v roce 2006podmanivá, dřevitá, sexy, moderní, aktivní, svěží, orientální žít nejintenzivnější, přání bez hranic.Pro muže: opravdové gentlemanySkleněný flakón ve spojení se stříbrným železným rámem je uhlazený a sexy.Složení vůně:Hlava: zázvorové kořeníSrdce: šalvěj, cedrové ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Vody po holení

Popis

Orientální uvedena na trh v roce 2006podmanivá, dřevitá, sexy, moderní, aktivní, svěží, orientální žít nejintenzivnější, přání bez hranic.Pro muže: opravdové gentlemanySkleněný flakón ve spojení se stříbrným železným rámem je uhlazený a sexy.Složení vůně:Hlava: zázvorové kořeníSrdce: šalvěj, cedrové dřevoZáklad: ambra, pačuli, brazilské červené dřevo, semišová nóta.Svěží, kořeněná vůně získaná ze stále zelené šalvěje se zelenými listy a v létě kvetoucí fialovomodrými kvítky. Jako koření se užívají čerstvé nebo sušené listy barvy zelenošedé až stříbrošedé. Šalvěje chutnají trpce a lehce nahořkle a hodí se hlavně k vepřovému a telecímu masu. Přidává se také do omáček, nádivek, k ochucení sýrů. Ve staročeské kuchyni byla používána šalvěj lékařská tak často jako petrželka. Sbírá se i kvetoucí nať v červnu až červenci. Používá se též v léčitelství pro své protizánětlivé účinky, zabraňuje průjmům. Omezuje pocení.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Vody po holení Calvin Klein, nejprohlíženější produkty Calvin Klein nebo nejlevnejší Vody po holení.

Reklama