Fiskars SmartFit Nožnice na silné konáre L86 teleskopické 112500

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Zahradní nůžky

Nůžky na silné větve SmartFit, teleskopické velké L86 Fiskars 112500( Nůžky na silné větve SmartFit, teleskopické L86 Fiskars 1013564 )Teleskopické nůžky na silné větve jsou vhodné pro stříhání slabších i silných větví. Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno ustřihnete větve ve vaší blízkosti i vzdálenější ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Zahradní nůžky

Popis

Nůžky na silné větve SmartFit, teleskopické velké L86 Fiskars 112500( Nůžky na silné větve SmartFit, teleskopické L86 Fiskars 1013564 )Teleskopické nůžky na silné větve jsou vhodné pro stříhání slabších i silných větví. Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno ustřihnete větve ve vaší blízkosti i vzdálenější větve. Dlouhé vysunuté rukojeti zajistí snadný přístup k větvím ve výškách i k větvím u země.Nůžky jsou velmi lehké a práce s nimi tak je velmi pohodlná a neunavuje vaše ruce.Vysunutím rukojetí zároveň zvýšíte střižnou sílu velmi pevných čepelí.

  • délka: 665 - 915 mm
  • šířka: 249 mm
  • hmotnost: 1030 g
  • Průměr střihu max: 55 mm
Údržba zahradních nůžek.Správná údržba zahradních nůžek prodlouží jejich životnostK nůžkám doporučujeme dokoupit profesionální sadu na údržbu nůžek Fiskars 110990 .Sada obsahuje: olej, diamantový brousek a instrukce, jak se nejlépe postarat o vaše nůžky.
  • Olej chrání proti korozi a snižuje tření, při stříhání se tak méně namáháte
  • Diamantový brousek s dlouhou životností je vhodný na kalené ocelové čepele - i malé naostření zvyšuje výkon
.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Zahradní nůžky Fiskars, nejprohlíženější produkty Fiskars nebo nejlevnejší Zahradní nůžky.

Reklama