Remington S9001

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Žehličky na vlasy

Žehlička na vlasy materiál destiček keramika, šířka destiček 25 mm, doba nahřátí 15 s, rozsah teplot 170 °C - 230 °C, žehlení pomocí páry, bezpečnostní zámek a automatické vypnutí, podsvícený displej, příkon 56 W, délka přívodního kabelu 3 m, barva bílá     Žehlička na vlasy Remington S9001 Hydraluxe ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Žehličky na vlasy

Popis

Žehlička na vlasy materiál destiček keramika, šířka destiček 25 mm, doba nahřátí 15 s, rozsah teplot 170 °C - 230 °C, žehlení pomocí páry, bezpečnostní zámek a automatické vypnutí, podsvícený displej, příkon 56 W, délka přívodního kabelu 3 m, barva bílá     Žehlička na vlasy Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener   Pomocí žehličky na vlasy Remington S9001 z kolekce Hydraluxe Pro vytvoříte krásně hladké a lesklé účesy* pro každou příležitost. Žehlička se pyšní technologií Hydracare Mist a keramickým povrchem s Moisture Lock, který pomáhá hydratovat vaše vlasy. Zajisté vás potěší.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Žehličky na vlasy Remington, nejprohlíženější produkty Remington nebo nejlevnejší Žehličky na vlasy.

Reklama