> Také vás při nakupování dokáže naštvat, když se všude line vůně čerstvě upečeného pečiva, které ovšem nemůžete? Nevěšte hlavu, my pro vás máme řešení. Upečte si bezlepkový chléb ze speciální směsi se slunečnicovými semínky. A než se do něj pustíte, zkuste vydržet, než trochu vychladne – ale věřte, ...
> Pro kakaové boby je charakteristický výjimečný obsah zdraví prospěšných látek. Jsou bohatým zdrojem vitaminů a minerálů (zejména hořčíku či železa). Obsažené antioxidanty přispívají boji s volnými radikály. Konzumace kakaa bývá v neposlední řadě spojována s pocity dobré nálady a uvolnění. Kakaové boby ...
Máme pro vás vynikající směs, do které jsme přidali pouze bezlepkové suroviny, kukuřičnou a rýžovou mouku, a proto nemusíte mít obavy o vaše zažívání.
Popis Využití: pečení - všude tam, kam byste při pečení dali kakao, můžete dát karob nepečené dezerty - příklad nepečeného dezertu z karobu najdete v časopise Dobroty podzim 2013 na str. 9 (raw mandlovo-pekanový dezert) pomazánky - jak udělat tuto sladkou pomazánku zjistíte v Dobrotách zima 2015-16 ...
Skvělá pochoutka při sportu nebo jiném fyzickém výkonu. Vhodná i jako svačinka do školy, práce či na cesty. Tyčinka je zcela bezlepková. Slovenský regionální výrobek.
Bezlepková potravina s atestem, balení obsahuje dvě kukuřičné trubičky plněné lahodným, nízkotučným krémem s kokosovou příchutí, váha 18g.
Riasa Arame má sladkastú chuť, čo spôsobuje vysoký obsah prírodného cukru. Obsahuje veľké množstvo jódu, vápnika a vlákniny.Zloženie1PopisRiasa Arame, ktorá má veľmi jemnú chuť i arómu, rastie na pobreží japonského ostrova Izu. Arame.sa zbiera ručne, potom sa 7 hodín varí a sušia na slnku.. Pre lepšiu ...
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Bezlepková granola, kešu krém s kokosem a hlavně BIO ghí máslo jsou potraviny, na které se může spolehnout každý histaminik. Pečlivě jsme je vybrali s Patrícii HIT je zdravě žít, která se tématu histaminové intolerance věnuje roky. Patrícia je zároveň autorkou mnoha receptů na našem blogu pro lidi s ...