Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu. Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů. ...
Kniha - autor Gordon Ramsay, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Chcete vařit tak, aby všem, včetně vás samotných, chutnalo? Baví vás to, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má nazbyt)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye a máte pohromadě spoustu receptů ...
Ovesné vločky k snídani si už zaléváte mandlovým mlékem a pochutnáváte si na vaječné pomazánce bez vajec, ale veganskému jídlu jste ještě úplně nepropadli. Anebo se už mezi vegany počítáte, ale stále vás odrazuje cena a vadí vám i všechen ten marketing, který kolem veganského životního stylu propukl. ...
JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI Plýtvání se týká nás všech - a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání ...
Více než 130 receptů vhodných pro děti od 6. měsíce. Připravujte příkrmy, na kterých si pochutná celá rodina. Vy tak nebudete muset vařit víc než jedno jídlo, a zároveň vše stihnete do 30 minut! Vaření může být pěkná fuška, však to znáte – jednu maličkou porci pro batole, další pro jeho staršího a vybíravějšího ...
VÝPRODEJKniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam ...
Kniha - autor Lenka Špaček, 112 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, ...
Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner, šéfkuchař Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník. Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale také ...
Kniha – autor Angelo Menta, 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak ...
Kniha - autor Susanne Hansch; Elke Schwarzer, 128 stran, Brožovaná s přebalem matná, česky Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy - to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat. ...
Být s rodinou či přáteli u stolu je jedním ze vzácných pocitů štěstí. Jídlo nám tak nejen lépe chutná, ale i náš organismus všechny živiny mnohem lépe využije ke svému prospěchu. Vaříme-li v souladu s přírodou a zdravou výživou, pak máme naději na radostný život, zdraví, dlouhověkost a stálou sílu do ...
Kniha - autor Dalibor Marounek, 176 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Viete, čo sú to Beleš, ako sa pripravuje dumlikačka alebo čo je podstatou mačacie svadby? Za originálnymi a pre mnohých cudzorodými názvy sa skrýva šesť desiatok receptov na krajové špeciality, ktoré jednak preveril čas, jednak ...
Fotoatlas 60 druhů ryzců Informace k rozlišení dalších 20 méně známých druhů Recepty na jídla z ryzců Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle ...
Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a ...
Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, ...