Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, ...
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích. Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i ...
Kniha - autor Dominika Wittenberg Gašparová; Magda Havlíková, 304 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnoutAutorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč ...
Kniha - autor Ladislav Hagara; Oldřich Jindřich; Aleš Vít, 176 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Atlas vybraných jedlých hub a houbová kuchařka v jedné knize. Tímto zcela mimořádná publikace, k jejíž tvorbě se spojili přední česko-slovenští mykologové Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich a Aleš Vít. ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 192 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové ...
"Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!" hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady ...
Kniha - Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. - 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Super jídlo se dá připravit i super jednoduše. Nová kuchařka Zdeňka Pohlreicha vám poradí, jak na to.Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na ...
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových ...
Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře ...
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? ...
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní ...
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za ...
Kniha - autor Dana Carpender, 450 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Nejžhavější PALEO stravovací systém (známý také jako Caveman) je založený na evoluční biologii a opírá se o lékařský výzkum. Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je ...
Kuchařka pro mého muže Veroniky Zemanové je první českou knihou pro normálního chlapa, kterému kuchyně doposud sloužila jako kulisa k lednici, v níž dřímalo jeho milované vychlazené pivo a jiné lahůdky. Jednoho dne se ale tento muž ocitne doma sám - nota bene sám s dětmi - a chce přežít, rád by svépomocí ...
Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky v klasickém i moderním stylu, v duchu kuchyně našich ...
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikaceVaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalšíchvíce než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícímprincipem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných,s pečlivě popsaným technologickým ...
Martin Poláček, Mirka van Gils Slavíková, Josef Maršálek, Zlata Otavová a soutěžící z pořadu Peče celá země Světoznámá fenomenální cukrářsko-pekařská show The Great British Bake Off konečně dorazila i do Česka! Do země, kde se v současné době snoubí tradiční láska k pečení se zájmem o zdravý životní ...