Novaservis La Torre Studio 31011

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Bidetové baterie

NOVASERVIS LA TORRE STUDIO stojánková bidetová baterie chrom 31011,0.Provedení: chrom.Baterie s uzávěrem výpusti 5/4".LA TORRE.Italské vodovodní baterie LA TORRE jsou nositelem nejnovějších designových trendů a sanitární technice. Jsou to série vyšší třídy, které jsou inspirovány přirozenou krásou a ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Bidetové baterie

Popis

NOVASERVIS LA TORRE STUDIO stojánková bidetová baterie chrom 31011,0.Provedení: chrom.Baterie s uzávěrem výpusti 5/4".LA TORRE.Italské vodovodní baterie LA TORRE jsou nositelem nejnovějších designových trendů a sanitární technice. Jsou to série vyšší třídy, které jsou inspirovány přirozenou krásou a ucelenou elegancí. Baterie jsou osazeny odolnou a bezpečnou keramickou ovládací kartuší KEROX. Spojení špičkové technologie a moderního designu uspokojí očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Dodávají se v rozteči 150mm. Pro delší životnost baterie a komfort užívání doporučujeme montáž vodovodního filtru. Prodloužená záruka na 7 let.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Bidetové baterie Novaservis, nejprohlíženější produkty Novaservis nebo nejlevnejší Bidetové baterie.

Reklama