Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.
Vynikající kombinace tří chutí, které zatraktivní každý pokrm.
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
Hledáte-li zdravější verzi rýže, oproti klasické, pak jste právě našli. Kulatozrnná rýže je bohatší na vitamíny a minerály. Vhodná na přípravu kaší.
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 30.9.2021. Pohanka je přirozeně bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je všestranné – hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou, na přípravu kaše….
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 10.11.2022. Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření každého jídla.
BIO Rýže dlouhozrnná natural z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.