Beluga neboli černá čočka Allnature v BIO kvalitě svým vzhledem připomíná černý kaviár. Má jemně oříškovou chuť a ohromí nás nejen svým nutričním přínosem.
Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu, že obsahují kvalitní proteiny, jsou perfektní pro vegany a vegetariány.
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni.
Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
Rýže Basmati BIO se pěstuje na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii.
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Přirozeně bezlepková potravina, velmi snadná na přípravu a lehce stravitelná.
V kuchyni využijeme jasmínovou rýži natural BIO do salátů, polévek, jako přílohu i hlavní jídlo v podobě nákypu.
Červená čočka je oblíbenou surovinou pro přípravu polévky či kaše, můžete ji ale přidat i do salátu.
Basmati rýže natural BIO. Je ideální jako příloha zejména k pokrmům indické kuchyně, ale skvělá je také do salátů nebo do polévky.