Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Fazole výborné chuti a jemné konzistence v biokvalitě, vzhledem i chutí se podobá fazoli lima a máslové fazoli. Krásně vyniká v pokrmech. Tato největší fazole má moučnou a nepatrně nasládlou chuť, proto se hodí nejen do slaných jídel, ale i do sladkých pokrmů.
Kostky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
BIO Rýže dlouhozrnná natural z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.
Zařaďte těstoviny z hrubě mleté pšeničné krupice i vy do svého jídelníčku.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 31.03.2022. Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
BIO Bulgur pohankový z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Basmati je přirozeně bezlepková. Vychutnejte si ji v biokvalitě.