Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou ...
Kniha o tom, že kulinářské umění a způsoby stolování patří k tomu, čím se lidská kultura liší od přírody.vydáno: 199805rozměry: 198 x 133počet stran: 140ISBN: 80-86019-57-8vazba: Brožovaná bez přebalu.
Název: Mexická kuchyňa NPAutor: Miloš ŠandrikJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Nová prácaZnačka: Nová prácaDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu matnáPočet stránek: 68V prodeji od: 02/2006Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x9 mmISBN: 80-88929-52-0.
Anouchka, Madame Douazan, Great-Aunt Simone… These are not characters from one of Joanne Harris\''s novels, they are the inspiration for a mouth-watering celebration of French cuisine. For, like Framboise, the heroine of Five Quarters of the Orange, Joanne Harris has family recipes that have been passed ...
Spain - its cuisine is as colorful as the country is large. While to the north the traditions of the wandering herdsmen are still maintained and tracking dogs search out truffles, exotic fruits that entered the country with the Arabs flourish in the south. This Culinaria title whets your appetite to ...
Italové znají a užívají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře, říkají autoři a dokazují to na 200 neodolatelných receptech, na předkrmech, salátech, polévkách, na rybích pokrmech s těstovinami, kuskusem, rýží, polentou, rybách v aspiku, na pěnách, nákypech, pizzách, na receptech na ochucená másla, ...
Autorka vybrala do svojho výberu také jedlá, ktoré sú najznámejšie a ktoré sa dajú pripraviť zo surovín pomerne bežne dostupných na našom trhu. Pochopiteľne, niektoré suroviny treba nakupovať v špeciálnych obchodoch s lahôdkami. Verte však, že kvôli vynikajúcej čínskej kuchyni sa oplatí urobiť aj niekoľko ...
Kniha shrnuje dosavadní zkušenosti s metodikou strukturovaného učení v Česku. Popisuje principy intervenční strategie, která je založena na individuálních potřebách, schopnostech a deficitech dětí s poruchou autistického spektra a jiných neurovývojových poruch. Autorky se věnují aplikaci závěrů speciálněpedagogického ...
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských ...
Výhody i rizika italské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 41 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého z nich jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou ...
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou ...
Surveys the history of changing tastes in food and fine dining - what was available for people to eat, and how it was prepared and served - from prehistory to the present day Since earliest times food has encompassed so much more than just what we eat - whole societies can be revealed and analysed by ...
This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks. ...
The ultimate Italian summer cookbook.A must.Delicious, easy.. to.Perfect for getting the best out of delicious summer produce such as tomatoes, fresh herbs, peas and beans, fresh fruit and berries.Newly collected recipes from The Silver Spoon kitchen.Includes photographs of Italy by renowned photographer ...
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly ...
Following her hugely popular RTE TV series, Catherine''''s Italian Kitchen, and her latest show, Catherine''''s Roman Holiday, Catherine Fulvio presents her personal collection of recipes to brighten up Irish kitchens with delicious flavours of Italy. This wonderful selection of vibrant recipes, influenced ...
On the surface, cities like Naples and Marrakech, New York and Tokyo, Paris and Sao Paolo might appear to have rather more differences and contrasts than affinities, but if you think about it, there is one thing that links all these cities, or rather all the world s big cities: street food, which, as ...
Tradiční krétská kuchařka - Irini Milolidakis (XYZ ZBOK005122).Krétská kuchyně ztělesňuje esenci středomořské stravy. Odpradávna byla považována za ideál stravování napomáhající dlouhému životu a dobrému zdraví Kréťanů. V posledních letech se krétská kuchyně a s ní související dobré zdraví místních obyvatel ...
The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish. Paella is Spain’s best-loved dish, popular the world over and perfect ...
A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today Recipes are accompanied by texts detailing traditional Tuscan ingredients, producers, food markets and speciality stores Contains specially ...