Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité ...
Sedmé vydání prestižní publikace "Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2020–2021". Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou. Výběr nejlepších tuzemských vín a vinařů pro rok 2020/2021. 276 stran, 875 doporučených vín ...
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina ch….
160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd. Florentýna se v tomto volném pokračování Kuchařky ...
Kniha - autorka Petra Lamschová; Kristýna Kalinová, 248 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Veľký diétny plán III poslúžia ako inšpirácia aj ako jednoduchý návod na to, ako sa začať stravovať zdravo. Neobsahuje totiž iba 10 jedálničkov na rôzne témy, ale aj 10 zaujímavých článkov a veľký nákupný zoznam ...
Pokus najít odpověď na to, zda pražská kuchyně měla svůj vyhraněný ráz, není zcela jednoduchý. Praha nikdy nebyla malou kulturně uzavřenou enklávou, naopak vždy se jednalo o otevřené město přijímající stále nové vlivy. V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé ...
Recepty tekovských starých mám zachytávajú kulinárske dedičstvo našich babiiek z tekovského regiónu. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty starých rodinných archívov.V knihe nájdete množstvo tradícií, ktoré sa vykonávali pri jednoduchých ale aj slávnostných príležitostiach, ...
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu ...
Vegetariánství je způsob stravování, kdy je z jídelníčku vyloučeno maso. Vzniklo před stovkami let jako součást Buddhova učení, který učil své žáky úctě k živým bytostem. V dnešní době může mít vegetariánství různé důvody. Většinou jsou etické. To pak vnímáme zvířata jako živé tvory, kteří cítí bolest ...
Pohanka ve mlýně a v kuchyni "Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!" Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu ...
Kniha - autor Vladimír Poštulka, 124 strán, česky, firma s lesklým krytom Známy gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvoril portréty 25 najslávnejších kuchárov, ktorí sa objavujú na televíznych obrazovkách na celom svete. Vo výpravnej publikácii nechýba ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životné príbehy ...
Kniha - autor Cora Wetzstein, 64 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu - ale směřujte ke svým vlastním ...
Kniha - autor Kateřina Kočičková, 164 stran, česky, Pevná bez přebalu matná Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka ...
Kniha - autor Matěj Pospíšil, 192 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Cítíš se opuštěná, jsi trochu nervozní a naštvaná na celý svět? Tak to se potřebuješ dobře najíst! Kuchařka Sama doma a hladová autora Matěje Pospíšila nabízí útěchu v podobě 60 výtečných receptů, při jejichž přípravě se ti samým ...
A revised and updated edition of the best-selling ice cream book, featuring a dozen new recipes, a fresh design, and all-new photography. This comprehensive collection of homemade ice creams, sorbets, gelatos, granitas, and accompaniments from New York Times best-selling cookbook author and blogger David ...
Stejně jako potřebujeme k životu lásku a něco teplého do útrob, potřebujeme i sluníčko. Dovolená za sluncem s "přeplněnou penzí" ALL INCLUSIVE je blahodárná kombinace zmíněných potřeb.i když, jak mnozí již ví, má i tato kombinace svá malá úskalí, do kterých se dá narazit. Například se může stát, že si ...
Již třetí aktualizované vydání úspěšného gastronomického průvodce ! Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2021 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 7 let. Lukáš objíždí české luhy a moravské ...
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary ...