Jamie Oliver''s no 1 bestseller, Jamie''s Kitchen This is the ultimate guide for people who love great food and want to cook. It''s packed with clear, no-nonsense advice and inspiration, as well as over 100 brand new recipes from the cookery course and the restaurant. Jamie''s approach is honest and ...
Kniha - autor Bettina Malleová; Helge Schmicklová, česky Jedinou radostí při domácí výrobě lihovin není jen lahodný nápoj. Až budete vědět jak na to a začnete, stane se i vám výroba vlastních lihovin koníčkem! Naše knížka vám bude tím nejlepším průvodcem na cestě za výborným, silným a správně vonícím ...
New cover for the paperback of "The Naked Chef". Britain''s most exciting young chef, Jamie Oliver combines bold flavours and fresh ingredients within simple recipes. He is at the cutting edge of modern life and modern British cooking. "The Naked Chef " has something for everyone - from those who want ...
Kniha - Velký výběr praktických a báječných receptů na domácí výrobu skvělých zmrzlin a sorbetů se spoustou rad a triků. – 64 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá. - 64 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Rodinné delikatesyVelký výběr praktických a báječných receptů na domácí výrobu skvělých zmrzlin ...
Sbírka sladkých receptů na ty nejlepší domácí marmelády!Velký výběr báječných receptů na výrobu domácích marmelád se spoustou rad a triků. Džemy přinesou mlsným jazýčkům pravý gurmánský zážitek. Dobrou chuť!Počet stran: 64.Obal: pevné desky s polstrováním.ISBN: 978-80-7371-698-1..
Alan Dunn is one of the world leaders in sugar crafting and his expertise and elegant touch come together beautifully in this, his latest book. Alan''''s stunning life-like floral arrangements are simply breathtaking. Chapter 1 looks at flower and foliage build-ups and shows you how to create all the ...
Fully revised and updated, 1001 Beers You Must Try Before You Die is a comprehensive and indispensable guide to the very best beers in the world, featuring world classics such as the finest traditional Czech pilsners, the best of Bavaria\''s refreshing wheat beers, England\''s Marble Chocolate beer, ...
Poznejte léčivou sílu rostlin. Přední slovenský fotograf a znalec bylinek Dionýz Dugas představuje 34 nejznámějších a nejúčinnějších bylinek, které se uplatní při prevenci i léčbě mnoha nemocí - spolehlivě a šetrně, bez chemie, v souladu s přírodou. Osvědčené rady a recepty našich babiček vám pomohou ...
Aj vy sa prestávate orientovať v obrovskom množstve ponúkaných slovenských vín a strácate prehľad? Chceli by ste tie najlepšie a medailami oceňované vína ochutnať? Tento sprievodca je pre vás tá najužitočnejšia navigácia v slovenskom mori vína. Je nevyhnutnou pomôckou pri spoznávaní rozmanitých odrôd ...
"Make your body feel happy! This book will change the relationship you have with food and lead you to find the right balance your body needs. The clean eating concept comprises what is actually common sense strategy: eating healthy by cooking with fresh ingredients and renouncing industrially manufactured ...
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty ...
Kniha – autor Tereza Pavcová, česky, pevná bez přebalu lesklá.Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných ...
Authentic modern Middle Eastern home cooking - 150 delicious, easy-to-follow recipes inspired by three generations of family tradition.While interest in Middle Eastern cuisines has blossomed, the nuances and subtleties of Palestinian food are still relatively unexplored. In The Palestinian Table, Reem ...
One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food. Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips ...