Unold 68456

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Domácí pekárny chleba

UNOLD BACKMEISTER EDEL je výkonná domácí pekárna ideální na časté pečení, a to i pro větší rodinu. Upeče totiž chléb o hmotnosti 750 - 1 000g. Moderní keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem výborně rozvádí teplo, je odolná a na rozdíl od standardního teflonu se ani po čase nijak neloupe a nedeformuje. ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Domácí pekárny chleba

Popis

UNOLD BACKMEISTER EDEL je výkonná domácí pekárna ideální na časté pečení, a to i pro větší rodinu. Upeče totiž chléb o hmotnosti 750 - 1 000g. Moderní keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem výborně rozvádí teplo, je odolná a na rozdíl od standardního teflonu se ani po čase nijak neloupe a nedeformuje. Na inovativním dotykovém panelu pohodlně navolíte až 16 programů i stupeň propečení kůrky nebo odložení startu. Trendy nerezový design s přesnými liniemi doplňuje dostatečně velký průzor a madlo. Klíčové vlastnosti domácí pekárny UNOLD BACKMEISTER EDEL Výkonná domácí pekárna pro větší rodinu Keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem Pekárna UNOLD upeče chleba o maximální hmotnosti 750 - 1 000 g Jeden vyjímatelný hnětací hák také s keramickým povrchem Pekárna má 14 přednastavených programů + 2 vlastní Možnost volby propečenosti kůrky Udržování teploty po 60 minut Časovač s možností odloženého startu až o 15 hodin UNOLD BACKMEISTER EDEL je ideální i na bezlepkové pečivo Inovativní dotykový displej s piktogramy Programy: základní program základní bezlepkový celozrnný celozrnný extra rychlý celozrnný rychlý základní super rychlý základní těsto rychlé těsto super rychlé těsto bezlepkové těsto nudlové těsto džem pečení nastavitelný program 1 nastavitelný program 2 Rozměry: 30,6 × 33 × 26,7 cm Hmotnost: 6 kg.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Domácí pekárny chleba Unold, nejprohlíženější produkty Unold nebo nejlevnejší Domácí pekárny chleba.

Reklama