Vejce s ozvěnou

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektronická beletrie

Elektronická kniha ze série Kroniky nové země, autor Josef Pecinovský, 200 stran.Země se po ničivé globální katastrofě vrátila do barbarských časů. Na nekonečných pláních a v divokých pralesích se střetávají kmeny divochů v nikdy nekončícím zápase o přežití. Mladíci klanu Stipů naleznou při jedné výpravě ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektronická beletrie

Popis

Elektronická kniha ze série Kroniky nové země, autor Josef Pecinovský, 200 stran.Země se po ničivé globální katastrofě vrátila do barbarských časů. Na nekonečných pláních a v divokých pralesích se střetávají kmeny divochů v nikdy nekončícím zápase o přežití. Mladíci klanu Stipů naleznou při jedné výpravě podzemní centrum, pozůstatek předapokalyptické civilizace. A jeden z nich, Eb Yrad, dostane do opatrování zvláštní vejce, které má moc změnit celý svět. Nastává dramatický boj o budoucnost naší planety… Josef Pecinovský (1946), v osmdesátých letech jeden z nejpopulárnějších autorů české fantastiky, se v posledních několika letech opět vrací na literární kolbiště. Základ jeho tvorby tvoří pochmurné dystopické příběhy plné akce, z nichž nejvýznamnějšími se staly povídka Házím ti laso, kamaráde (1990) a román Plástev jedu (1990), jehož reedice vyšla před nedávnem v Edici Pevnost. Vejce s ozvěnou (1991) je první knihou tetralogie Kroniky nové Země, jejíž.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektronická beletrie Epocha, nejprohlíženější produkty Epocha nebo nejlevnejší Elektronická beletrie.

Reklama