Super Smash Bros.

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Nintendo 3DS

Super Smash Bros pro Nintendo 3DS je první přenosná verze hry v sérii a umožňuje bojovat až čtyřem hráčům zároveň v lokálním režimu či on-line multiplayerovém módu s použitím nejpopulárnějších postaviček. V široké škále hvězdných hrdinů se na prvních místech nachází Mario, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Nintendo 3DS

Popis

Super Smash Bros pro Nintendo 3DS je první přenosná verze hry v sérii a umožňuje bojovat až čtyřem hráčům zároveň v lokálním režimu či on-line multiplayerovém módu s použitím nejpopulárnějších postaviček. V široké škále hvězdných hrdinů se na prvních místech nachází Mario, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, Pikachu i právě oznámený Meta Knight. Někdo má raději spíše neokoukané tváře, mezi které patří Mega Man, Little Mac a Palutena. Dokonce si můžete k soutěžení zvolit zcela poprvé své vlastní Mii postavičky. Nově si lze dokonale vyladit vlastnosti zvoleného bojovníka. Konečně pořádná bojovka do každé kapsy Probijte se skrz Smash Run – nový mód exkluzivně pro verzi na Nintendo 3DS, která dává možnost až čtyřem hráčům objevovat rozsáhlá bojiště, srážet nepřátele ze všech možných Nintendo her. Likvidujte záškodníky a posbírejte nejvíce bonusů. Užijete si i souboje s pořádně vykutáleným bossem, který vás během vteřiny nepozornosti rozmáčkne jako malinu. Své dovednosti si můžete zdokonalovat různými bojovými výzvami. Naprosto ideální pařba do vaší kapsy. Nudné cesty do školy už nikdy nebudou jako dříve.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Nintendo 3DS Nintendo, nejprohlíženější produkty Nintendo nebo nejlevnejší Hry na Nintendo 3DS.

Reklama