Blood Bowl 3 (Brutal Edition)

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Nintendo Switch

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický. takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Nintendo Switch

Popis

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický. takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický talentSvět Warhammer volá do služby zkušené trenéry. Ujměte se jedenáctičlenné skupinky hráčů. Vyrazte s nimi na hřiště a představte tribunám v této tahové strategii svou taktiku. Je v podstatě na vás, co pro donesení mičudy na druhou stranu hřiště uděláte, hlavní je však vyhrát. Zvolte si svůj týmVyberte si jednu z dvanácti specifických sestav. Postavte tým a dejte obyvatelům vesmíru Warhammer jasně najevo, že právě vaši hráči jsou těmi, kdo si zaslouží jejich neutuchající respekt. Rozdávejte bolest!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Nintendo Switch Nacon, nejprohlíženější produkty Nacon nebo nejlevnejší Hry na Nintendo Switch.

Reklama