Kniha - autorka Irena Kráľová, 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Tento diel ucelenej rady učebníc vysvetľuje podstatu a význam finančného riadenia hotelovej prevádzky. Objasňuje zdroje financovania podnikových činností as tým súvisiace podnikateľský zámer, zakladateľský rozpočet a hodnotenie ...
Kniha - autorka Irena Kráľová, 176 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Učebnica podáva výklad makroekonomických pojmov. Vedie k pochopeniu významu hospodárskej politiky štátu, zoznamuje s fungovaním jednotlivých nástrojov hospodárskej politiky. Učí študentov posudzovať vplyvy inflácie a nezamestnanosti ...
Druhý díl sbírky obsahuje úlohy z molekulové fyziky, termiky, mechanického kmitání a vlnění. Je součástí čtyřdílné publikace, která pokrývá celé středoškolské učivo fyziky. Je proto vhodná pro průběžné studium studentů středních škol i pro přípravu k maturitě a k přijímacím zkouškám na vysoké školy. ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka i odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadení gastronomické výroby, ...
.Pracovní sešit prověřuje znalosti a rozvíjí dovednosti v návaznosti na učebnici. Významně také napomáhá rozvoji klíčových kompetencí studentů..Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice. Má tedy dvě části: základní a výcvikovou. Základní část obsahuje cvičení z oblasti jazyka, slohu a komunikace, ...
Kniha - autor Josef Soukal, 304 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Táto publikácia je prvou časťou štvordielne koncepčné radu čítaniek pre SOŠ. Tvorí komplet s učebnicou literatúry. Poňatie učebníc je dané jednak platnými učebnými osnovami pre SOŠ, jednak Katalógom cieľových požiadaviek k spoločnej ...
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka i odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadení gastronomické výroby, ...
Úkolem pravidel českého pravopisu je pomoci uživateli jazyka tam, kde si není jist způsobem zápisu slova. Pravidla představují soubor doporučení, jejich užívání není závazné, ale všeobecně je považováno za projev kultivovanosti, jazykové vytříbenosti a dobrého stylu. Jednotný způsob zápisu spisovného ...
Již druhé vydání zcela unikátní učebnice informatiky, o jaké se Vám ani nezdálo. BAREVNÉ, poutavé, názorné, plné obrázků a navíc za neuvěřitelně nízkou cenu. Druhé vydání je výrazně zaktualizované, je zpřehledněno řazení kapitol, jejich posloupnost a logika. Nové vydání rovněž zachycuje aktuální trendy ...
T�et� d�l u�ebnice informatiky a v�po�etn� techniky je sou��st� t��d�ln� edice informatik pro z�kladn� �koly. Celobarevn�, poutav�, n�zorn�, pln� obr�zk� a nav�c za neuv��iteln� n�zkou cenu. V�echny t�i d�ly sv�m rozsahem pokr�vaj� ...
Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků v oboru.Kromě systematického přehledu, morfologie, anatomie (u parazitických druhů včetněŽivotních cyklů) obsahuje množství poznatků z fyziologie, životních projevů a rozšířenípopsaných druhů, včetně zhodnocení významu pro člověka. ...
.p.Učebnice Zeměpis pro střední odborné školy a učiliště je určena pro vyučování zeměpisu na středních odborných školách a středních odborných učilištích, na kterých zeměpis není odborným předmětem. Je vůbec první učebnicí, která plně odpovídá učebním osnovám určeným pro tyto typy škol. Zbavuje jejich ...
Moderní učebnice zaměřená na seznámení s informatikou a výpočetní.technikou a moderními digitálními technologiemi. Rozsah dvoudílné edice.začíná u teorie informatiky, seznámení se s osobním počítačem,.operačními systémy a kancelářskými aplikacemi. Další témata se věnují.práci s grafikou, digitální fotografií ...
.p.Dlouho očekávaná kniha z populární edice. pro školy je konečně tady. Zkušená autorka Hana Rachačová provází tímto pro někoho ne možná snadným programem od naprostých základů, vytvoření databáze návrhu struktury apod. až po vytváření vlastních sestav, vzorců, relací, dotazů, importu dat, ale i maker ...
Česká čítanka pro starší školní věk v letech 1870 - 1970 a její kanonické texty se zabývá funkcí a koncepcemi čítanek ve výchovně vzdělávacích systémech v daném období. Sleduje tematické a žánrové proměny ve výběru literárních textů, proměny didaktické prezentace literatury a uvádí portréty významných ...
Kritickou edici Janáčkova kvartetu připravili zkušení editoři Miloš Štědroň a Leoš Faltus. Svazek obsahuje předmluvu M. Štědroně (cz./ger./eng./fr./rus.), kompletní partituru díla, v supplementech je připojen diplomatický přepis Janáčkova autografu [původní verze díla s violou d''amore] a kompletní faksimile ...
.Druhý díl učebnice, stejně jako díl první, je určen oborům dvouletým i tříletým, ale díky přehlednému grafickému označení je jasně patrné, které partie jsou společné a které jsou jen pro obory tříleté. .Celkovým pojetím a způsobem výkladu navazuje tento druhý díl na díl předcházející. .Dále rozšiřuje ...
Učebnice je určena pro všechny typy středních škol. V závěru jsou uvedeny funkční přehledy, tabulky a náměty na laboratorní práce. Má schvalovací doložku MŠMT ČR. vydáno: 200107rozměry: 298,0 x 206,0počet stran: 160ISBN: 80-85937-46-8vazba: Brožovaná bez přebalu.
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování ...
Cvičebnica z angličtiny pre 4. roč. ZŠ nadväzuje na úspešnú a obľúbenú cvičebnicu z angličtiny pre 3. roč. ZŠ. Slúži ako doplnkový učebný materiál pri výučbe angličtiny a je praktickou pomôckou pre učiteľov, žiakov, ako aj rodičov. Opäť prináša mnoho zaujímavých a zábavných cvičení, doplňovačiek, krížoviek ...