Andulka

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Knihy o ptácích a drůbeži

V Abecedě chovatele vychází Andulka jako devátý titul. V této knize najdete všechny informace k chovu tohoto nejznámějšího a nejoblíbenějšího papouška. Abecedně řazená hesla jsou doprovázena názornými fotografiemi a ukázkami. Zvláště Praktické rady a Veterinární problémy ocení každý začínající chovatel.V ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Knihy o ptácích a drůbeži

Popis

V Abecedě chovatele vychází Andulka jako devátý titul. V této knize najdete všechny informace k chovu tohoto nejznámějšího a nejoblíbenějšího papouška. Abecedně řazená hesla jsou doprovázena názornými fotografiemi a ukázkami. Zvláště Praktické rady a Veterinární problémy ocení každý začínající chovatel.V knize Andulka naleznete mnoho užitečných informací a rad pro chov tohoto velmi oblíbeného papouška. Dočtete se zde například jaké je ideální krmení, jak se mezi sebou andulky dorozumívají či jak probíhají námluvy. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny abecedně a vše je bohatě doplněno barevnými fotografiemi a obrázky.Vazba: Paperback.Počet stran: 72.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Knihy o ptácích a drůbeži, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Knihy o ptácích a drůbeži.

Reklama