Kela KL-11355

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Konvice na čaj a džbány

Čajová konvice objem 0.6l, nerez Pod názvem ANCONA se skrývá jednoduchá, a přesto působivá konvička na čaj od německého výrobce Kela. Její design působí na první pohled obyčejně, při bližším pohledu však odhalíte krásu jednotlivých detailů. Díky kvalitní nerezové oceli a praktickému integrovanému sítku ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Konvice na čaj a džbány

Popis

Čajová konvice objem 0.6l, nerez Pod názvem ANCONA se skrývá jednoduchá, a přesto působivá konvička na čaj od německého výrobce Kela. Její design působí na první pohled obyčejně, při bližším pohledu však odhalíte krásu jednotlivých detailů. Díky kvalitní nerezové oceli a praktickému integrovanému sítku je konvička Ancona tím pravým pro všechny milovníky čaje. Klíčové vlastnosti čajové konvice Kela Ancona o objemu 0,9 lKvalitní provedení z nerezavějící oceliObjem 0,6 l pro dostatečné množství nápojePraktické sítko oddělí čajovou sedlinuJednoduchý moderní design Pro snadnou přípravu čajeKonvička na čaj Ancona je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, která jí predikuje dlouhou životnost podpořenou kvalitním zpracováním. Objem o velikosti 0,6 l umožňuje připravit dostatečné množství nápoje i pro dlouhé zimní večery. Integrované sítko ve formě košíčku maximálně usnadňuje přípravu sypaného čaje. Ten stačí vsypat do sítka a po.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Konvice na čaj a džbány Kela, nejprohlíženější produkty Kela nebo nejlevnejší Konvice na čaj a džbány.

Reklama