Kela KL-11457

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Konvice na čaj a džbány

skleněná konvička na čaj s integrovaným odnímatelným sítkem.. tělo ze žáruvzdorného skla vhodného k podávání horkých nápojů.. materiál odolný vůči vysokým teplotám, prasklinám nebo působení chemikálií.. rukojeť, poklička a podstavec z černého pevného PP plastu.. nerezové prvky a jemné sítko z ušlechtilé ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Konvice na čaj a džbány

Popis

skleněná konvička na čaj s integrovaným odnímatelným sítkem.. tělo ze žáruvzdorného skla vhodného k podávání horkých nápojů.. materiál odolný vůči vysokým teplotám, prasklinám nebo působení chemikálií.. rukojeť, poklička a podstavec z černého pevného PP plastu.. nerezové prvky a jemné sítko z ušlechtilé nerez oceli 18/10.. takto kvalitní nerezová ocel neabsorbuje esenciální aromata, čaj si tak uchová svou kompletní, plnou chuť.. sítko lze jednoduše naplnit nebo vyprázdnit stejně jako vyjmout nebo zasadit do konvičky.. ideální především pro sypané, bylinkové a ovocné čaje, v létě vhodné také pro servírování ledového čaje nebo limonády s kusy ovoce.. konvici lze pohodlně rozložit na jednotlivé komponenty a dokonale ji tak vyčistit.. celý komplet je vhodný do myčky nádobí, skleněnou část doporučujeme mýt ručně, aby v myčce nedošlo k prasknutí.. průměr: 10,5 cm.. výška: 15,5 cm.. objem: 0,7 litru.. série: Auron.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Konvice na čaj a džbány Kela, nejprohlíženější produkty Kela nebo nejlevnejší Konvice na čaj a džbány.

Reklama