Kela KL-16922

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Konvice na čaj a džbány

Čajová konvice objem 1.2l, sklo Kela Cylon je nádherně baculatá konvička na čaj, která svým jednoduchým designem a tradičním tvarem zaujme již na první pohled. Je vyrobena z kvalitního žáruvzdorného skla, díky kterému je zcela bezpečná, a přesto velmi efektní. Při její výrobě byla pozornost věnována ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Konvice na čaj a džbány

Popis

Čajová konvice objem 1.2l, sklo Kela Cylon je nádherně baculatá konvička na čaj, která svým jednoduchým designem a tradičním tvarem zaujme již na první pohled. Je vyrobena z kvalitního žáruvzdorného skla, díky kterému je zcela bezpečná, a přesto velmi efektní. Při její výrobě byla pozornost věnována především detailům, které vytváří dojem jednoduché elegance a vytříbeného vkusu.  Klíčové vlastnosti konvičky na čaj Kela Cylon o objemu 1,2 lKvalitní žáruvzdorné skloJednoduchý, ale efektní designPraktické sítko z kvalitního nerezuKonvička Cylon má dostatečný objemJednoduchá praktická poklička Snadná a rychlá příprava čajeKonvice Kela Cylon je vybavena integrovaným sítkem z kvalitního nerezu. Díky jeho přítomnosti je příprava sypaného čaje nejen jednoduchá, ale i rychlá. Sypaný čaj stačí vložit do sítka a zalít vodou o správné teplotě. Po vyluhování stačí sítko z konvice vytáhnout a můžete hned servírovat. Díky objemu 1,2 l pojme.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Konvice na čaj a džbány Kela, nejprohlíženější produkty Kela nebo nejlevnejší Konvice na čaj a džbány.

Reklama