Tento titul je v českom jazyku Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli ...
Na stranách tohoto stručného díla naleznete rady, které pochází od slavného českého jasnovidného léčitele, pátera F. Ferdy. Byly sestaveny z několika rukopisných záznamů, které si opisovali a rozmnožovali jeho vděční pacienti. Páter F. Ferda říkával, že téměř všechny nemoci se dají léčit bylinami, protože ...
Pokud máte rádi cestování a dobré jídlo, připojte se k šéfkuchařské superstar Jamesi Martinovi a jeho filmovému štábu na kulinární výpravu Velkou Británií. Na překrásných místech vaří z toho nejlepšího, co může jeho velká země nabídnout. Navštěvuje špičkové restaurace, setkává se s přáteli šéfkuchaři, ...
Kniha - autor Nico Stanitzok; Carolina Hausmann, 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Jíme zdravě a přitom chutněI ve všední den v kanceláři? To nezní moc reálně - spíš si dáme tu sušenku, tu sýrovou housku a nakonec rychle jen talíř hranolek v kantýně… Všechno to jistě moc dobře chutná, ale ...
Tradiční - jednoduché - dobré Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách, a též o sepětí tehdejšího jídelníčku s ročními ...
Oslavovat v�znamn� ud�losti dortem je tradice - a� u� jde o rodinnou oslavu, nabl�skan� ve��rek, svatbu, nebo k�tiny. Nen� lep�� pocit, ne� kdy� se oslavy z��astn�te tak� t�m, �e se pod�l�te o sv� nad�n� up�ct poh�dkov� nazdoben� dort. Kniha ...
Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice Čtvero ročních období je na světě. Známá cukrářka Helena Vybíralová se tentokrát zaměřila na veskrze podzimní recepty ovoněné skořicí a medem, ochucené švestkami a jablky, ozdobené ořechy i vláčnou čokoládou."Jakou blaženou radost jsem ...
Název: Domáce chute z babičkinej kuchyneJazyk: slovenský jazykNakladatelství: FONI bookZnačka: FONI bookDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 80V prodeji od: 12/2015Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x13 mmISBN: 978-80-89742-14-1.
V knihe nájdete viac než 150 originálnych, zdravých a chutných receptov. Jedlá sú zostavené z bežne dostupných surovín vďaka čomu ich prípravu zvládne hravo každý. Kniha vám priblíži svet zdravého stravovania, naučí vás pripravovať si svieže, výdatné a zdravé jedlá a predvedie vám nové a prekvapivé kombinácie ...
Kniha - 164 stran, česky, Pevná bez přebalu matná Kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světaJsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na ...
Kniha - autor Dominic James, 448 strán, český, masívny s lesklým krytom Prague Cuisine ponúka kulinársku cestu poznania toho najlepšieho, čo môže Praha ponúknuť od trendy bistier po fine dining. Odhaľuje mnoho rôznych reštaurácií, kaviarní, bistier a cukrární, opradená históriou a tradíciami, rovnako ...
V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! První vlaštovka nové ediční řady ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby ...
Knížka přibližuje známé, ale i některé už téměř zapomenuté byliny, které bývaly běžné u každého domku a v každé zahrádce, kde byl kromě užitkových rostlin, alespoň kousek věnován květinám. Obsahuje popisy oblíbených květin našich babiček a rady pro jejich pěstování. V publikaci najdete také zajímavosti ...
Kniha - autor časopisu Apetit, 160 strán, český, firma bez krytu matracov Jedenásta kuchárka z Edícia Apetit Hydina práve vychádza! Kniha o 160 stranách je rozdelená do ôsmich kapitol - Polievky, Pre každý deň, Kurča v hlavnej úlohe, Kačica, morka& spol., S vôňou diaľok, Chuťovky & šaláty, Plnky & Prílohy ...
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom ...
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády ...
Kniha - autor Klára Trnková, 72 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Praktické rady našich babiček z mnohých starých kuchyní odedávna usnadňují vaření a pečení. Léta zkušeností se jistě uplatní v každé dnešní domácnosti a pomohou nejen rychleji a lépe připravit pokrmy, ale také napravit některé chyby, ...