"Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou ...
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem ...
Kniha - autorka Petra Lamschová; Kristýna Kalinová, 248 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Veľký diétny plán III poslúžia ako inšpirácia aj ako jednoduchý návod na to, ako sa začať stravovať zdravo. Neobsahuje totiž iba 10 jedálničkov na rôzne témy, ale aj 10 zaujímavých článkov a veľký nákupný zoznam ...
Autor : redakce časopisu Apetit, Popis : Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party , vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, ...
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina je ta, která ...
Pro své děti chceme jen to nejlepší, samozřejmě i ve výživě. Co je polévka koi-koku? Kdy začít s podáváním prvních příkrmů? Jaký pokrm dát svému dítěti ochutnat jako první? Jakou formou zařazovat do jídelníčku zeleninu, aby ji děti jedly s chutí? Co zařadit do jídelníčku, jestliže se při těhotenství ...
Od nejmenších jídel až po největší, která jsou vhodná nejen pro slavnostní příležitost - to vše podle osvědčené diety Lenky Kořínkové. Podtitul knihy Sním ještě víc mluví sám za sebe.rok vydání200204vydavatelEMINENT NAKLADATELSTVÍpočet stránek334vazbaPevná s přebalem lesklározměry130x208.
Kniha – 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty, to vše krásně provoněno tolik oblíbenými tvarůžky. Zjistíte také, jak krásně se sýrem pracuje - hodí se do studené ...
Autoři milým osobitým stylem seznamují čtenáře s malebnými místy staré Prahy a možností příjemného posezení v místních restauracích. Najdete zde také recepty, podle kterých si můžete připravit jídlo, které vám na daném místě zachutnalo. (tisíce chutí pod stovkou věží)Vydané dňa: 10.1.2002Vydanie: 1.Väzba: ...
Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu. Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie. Uvážíme-li, že může být i vynikající přísadou řady kosmetických prostředků, je mnohými uznáván jako afrodiziakum a ...
ľadáte v záplave receptárov spoľahlivého a všestranného knižného pomocníka do vašej kuchyne? Autorka viacerých úspešných receptárov a blogu Dobroty z kuchyne podáva recepty spolu viac ako 130 dôkladne vyskúšaných, zrozumiteľne a prehľadne napísaných návodov na domácu prípravu osvedčených, tradičných ...
Roman Vaněk, autor mnoha kuchařských bestsellerů, opět vydává Poklady klasické české kuchyně. Tato legendární kniha receptů naší domácí kuchyně se v roce 2011 stala první kuchařkou respektované sběratelské kolekce "bílé řady Vaňkových kuchařek”.
Šárka Rámišová ; Lucie Swierczeková Mladá fronta 2016 Kniha, čeština, 160 stran.
Kniha - autor Zoltán Liptai, 158 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.V súčasnosti sa čoraz viac dostávajú do popredia ľahké jedlá s jednoduchou prípravou. Naopak, mastné jedlá, teda aj červené mäso, sa stiahli do úzadia. Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube, lebo sa pripravujú rýchlo a jednoducho. ...
Hledáte inspiraci na snadné a zároveň sezonní pokrmy na víkendový stůl? Řešíte, co uvařit, aby si pochutnala celá rodina? Pak vám přijde k chuti knížka od kuchaře a foodstylisty časopisu F.O.O.D. Davida Skokana. Od jara až do zimy vám bude průvodcem surovinami pro dané období a zároveň vám představí ...
Kniha - autor Susanne Oettleová, 128 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Kniha seznamuje s nejušlechtilejšími vůněmi a chutěmi domácích likérů z ovoce, bylinek a koření. Zkušená bylinkářka Susanne Oettleová ukazuje, jak si sami můžeme jednoduše vykouzlit svůj vlastní likér ze surovin, které se nacházejí ...
Dress code se dnes již nepovažuje za omezení tvořivosti a individuality, nicméně k pochopení pravidel oblékání je stále zásadní, a to i v případě, že se je snažíme překročit. Tato kniha obsahuje souhrn klasických pravidel pánského oblékání upravených podle moderního vkusu a zároveň slouží jako záchytný ...