This is from the author of the Top Ten Bestseller Made in India Following on from her bestselling Made in India, Meera Sodha reveals a whole new side of Indian food that is fresh, delicious and quick to make at home. These vegetable-based recipes are proper feel good food, and full of flavour. Here are ...
Cadiz, Palermo, Copenhagen and more. Rick Stein goes in search of good food in fabulous locations, and all of them just a quick hop, skip and a jump from the UK. This is a mouthwatering collection of over 100 recipes from 10 European cities.
Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí ...
Kniha - 48 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Máte radi sušienky - a to najlepšie s pohárom mlieka? V tom prípade si Cookies cups zamilujete. A to hlavne preto, že tieto lahodné chrumkavé sušienkové poháriky môžete naplniť chutnými náplňami podľa svojej chuti!
Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us, as it offers many simple and innovative vegetarian dishes, seafood recipes and sweet treats. How about chicken meatballs with goat cheese, pistachios ...
Forget the restaurant guides chosen by a panel of mysterious ''experts'' or self-appointed food-lovers. This guide is by the real experts, the people who care about eating the most: more than 600 of the.
Kniha - Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí - autor Kateřina Enders, 158 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na ...
The latest cookbook from the award-winning author of POLPO Russell Norman returns to Venice - the city that inspired POLPO - to immerse himself in the authentic flavours of the Veneto and the culinary traditions of the city. His rustic kitchen - in the residential quarter of the city where washing hangs ...
Moje rodinná kuchařka se věnuje receptům pro celou rodinu a její autorka se svými recepty snaží lidi přesvědčit, že i za málo peněz může být hodně muziky. I když si možná myslíte, že neumíte vařit, není to tak těžké – jakmile zvládnete pět receptů z této kuchařky, máte vyhráno. Potom už budete mít dost ...
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem ...
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček ...