Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má každý většinou doma.Dátum vydania: 9.4.2014Vydanie: ...
Cesta ke štíhlému tělu a zářícímu zdraví může být dostupná každému z nás. A stačí tak málo. Třeba se jen zamyslet nad moudrostmi, které jsou známé v každé kultuře a v každé době. Nenabízí nám snad sama příroda zdravou stravu plnou zdravých látek? Nabízí. Bohužel, tepelnou úpravou, která je dnes běžná, ...
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace a pro mlsné jazýčky, ochotné v očekávání nějaké dobrůtky z domácí kuchyně oželet návštěvu své oblíbené cukrárny, připravit nějakou laskominu, která uspokojí i ty nejnáročnější ...
Kniha - autor Gizka Oňová, 184 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Od útleho detstva ma okrem spievania fascinovalo aj varenie. Vďaka starej mame Etelke som sa zamilovala do hrncov, panvíc, kotlíkov a pekáčov. S pribúdajúcim vekom som postupne objavovala možnosti experimentovania v kuchyni. Stalo ...
Kniha - 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V dnešním uspěchaném světě chtějí lidé strávit vařením co nejkratší dobu. Proto jsme sestavili tuhle kuchařskou knihu plnou nápadů, abychom předvedli, jak lze v opravdu krátké době připravit chutná a zdravá jídla pro sebe i celou rodinu. Najdete v ní ...
Kniha – česky, pevná bez přebalu lesklá.Vůně skořice a vanilky i neodolatelné dobroty, například perníčky s kandovaným ovocem nebo cukroví s marcipánem a nugátem, potěší o Vánocích dospělé i děti. "Chytrá" vykrajovací forma, přiložená ke knize, přípravu cukroví usnadní a urychlí: jedním přitisknutím ...
Kniha - Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxu.- autor Eva Francová, 872 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxuMlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, ...
Kniha - autor Dominika Wittenberg Gašparová; Magda Havlíková, 304 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnoutAutorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč ...
Oslavovat v�znamn� ud�losti dortem je tradice - a� u� jde o rodinnou oslavu, nabl�skan� ve��rek, svatbu, nebo k�tiny. Nen� lep�� pocit, ne� kdy� se oslavy z��astn�te tak� t�m, �e se pod�l�te o sv� nad�n� up�ct poh�dkov� nazdoben� dort. Kniha ...
Kniha - autor Kateřina Winterová, 256 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom. "Držíte v rukou můj herbář koření, světových bylin, ...
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu v střebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě ...
Kniha - autor Klára Trnková, 88 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá V oblíbené knížce Zázračné čaje najdeme návody na přípravu bylinných i jiných čajů, jež pomáhají při různých běžných obtížích a přispívají ke zlepšení zdravotního stavu. Některé zase uklidní nebo trochu pozvednou špatnou náladu. Koláže ...
Tradiční - jednoduché - dobré Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách, a též o sepětí tehdejšího jídelníčku s ročními ...
Domácí pekárna je obvykle spojována s přípravou a pečením chleba, ale čím dál více se používá i na sladké pečení. Tento moderní kuchyňský pomocník zvládne připravit moučníky ze sladkého kynutého těsta, ale i z těsta třeného, práškového, piškotového, upečené přímo v nádobě pekárny. Pro pečení buchet či ...
Kniha - autor Jiří Sádlo; Farid Dahbi, 206 stran, česky, Pevná bez přebalu matná "Nevěřte této knize! Copak by někdo normální sypal do karbanátků skořici?" Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. ...
Určitě každý se někdy setkal se situací, že nevěděl, co uvařit. Členové rodiny si vymýšlejí, jeden chce to, druhý zase ono, co s tím? Naštěstí existuje mnoho receptů, které jsou oblíbené u většiny lidí. Takové recepty právě přináší tato kuchařka. Je to pestrý výběr pokrmů, které jsou v současné době ...
Kniha - autor Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová, 160 strán, anglická, pevná bez lesklého krytu Czechs have always liked to eat. Czech women have been Renowned as excellent Cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, Nourishing ingredients and time-Proven practices, ...
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby. Ale všechno prosím rychle, abychom nestrávili po celém dni v práci ještě dlouhé ...
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v ...
Kniha - 368 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky, zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především ze středomořské kuchyně. Pomocí metody "krok za krokem" zvládne každý ...