KNIHA Makrobiotické tehotenstvo astarostlivosť o novorodenca (CZ)Popis:Podrobná a fundovaná príručka postavená ako na hlboké znalostifungovanie ľudského organizmu, jeho porúch a lekárskych prístupov k ichriešeniu, tak aj na šiestich tisícoch rokov tradície orientálnej medicíny,diagnostiky a energetického ...
Kniha - Tracey Murkett; Gill Rapley, 192 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu K českému čitateľovi sa konečne dostáva kniha o"baby-led predĺženej dojčenskej" (BLW), teda o zrejme najprirodzenejším spôsobe zavádzania pevnej stravy u dojčiat, keď celý proces riadi samo dieťa- zúčastňuje sa rodinného ...
Kniha - autor Gisula Tscharner, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus. Autorka vám bude vyprávět jejich příběhy a ukáže, kdy a ...
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity ...
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního ...
Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně. Taková kombinace pro vás může být v dnešní uspěchané době skvělou duševní terapií. Autorka předkládá čtivou formou pro každý týden novou dávku inspirace a moudrosti ...
Novinková kuchařka Babicovy fotbalové dobroty vychází u příležitosti fotbalového Mistrovství Evropy 2012. Kniha přináší spoustu receptů, které oceníte, až budete chtít v pohodě sledovat zápasy doma u televize. Každý recept má zvláštní název spojený s fotbalovou tematikou. Autor, velký fanoušek kopané, ...
Po bestsellerech Babicovy dobroty je tohle osmá kniha mých receptů, které jsem za pár let, co se pohybuju v šoubyznysu, vydal a troufnu si tvrdit, že je naprosto jiná, než ty předešlé. Jiná je proto, že touto knihou oslovuji úplně jiné publikum než za těch 10 let, co jsem vařil v televizi. Všechno vzniklo ...
Kniha - autor Jiřina Bohdalová, 0 strán, česky, Pokračovanie úspešného titulu Ľudí, to je ale bašta! ponúka desiatky receptov (nielen) určené tým, ktorí majú radi dobré jedlá. Ako napovedá podtitul Slávnostné kuchárka, siahnete po tejto knihe radi vždy, keď máte dôvod pozvať príbuzných, priateľov alebo ...
Fotoatlas 60 druhů ryzců Informace k rozlišení dalších 20 méně známých druhů Recepty na jídla z ryzců Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle ...
Kniha – autor Vladislava Mlada Jirásková, 216 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova ...
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě ...
Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku, v žebříčku New York Times se umístila mezi bestsellery roku 2018 a získala cenu Jamese ...
V této kuchařce najdete opět Babicovy jedinečné polévky, zapékané dobroty, závitky a rolády, pokrmy z masa i zeleniny, také něco zcela speciálního a sladkou tečku na konec. "Výjimečnost téhle kuchařky spočívá v názorných postupech, které byly zaznamenány během mého vaření. Nic jsme - jak bývá často zvykem ...
Tam, kde mi chutná, se mi taky líbí, je zlaté cestovatelské pravidlo Jiřího Babici. Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let. Během nich projel všechny kontinenty kromě Antarktidy, jedl ...
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikaceVaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalšíchvíce než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícímprincipem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných,s pečlivě popsaným technologickým ...