Escape to Italy with Jamie''s new cookbook... Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simple, beautiful and achievable. Jamie''s Channel 4 series Jamie ...
Kniha - autor Silvia Fialová, 224 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařku lze napsat mnoha způsoby. Lze se držet striktně návodů co a jak a kolik čeho, lze ji proložit vlastními radami a nebo, a to je méně obvyklé, doplnit jednotlivé recepty malými příběhy, jako to udělala Silvie Fialová. ...
Cestopisná kuchařka Itálií, Francií, Rakouskem a Španělskem. Kdo by rád nepoznal cizí kraje s jejich velkolepou nabídkou chutí a vůní? Cestopisy vybranými zeměmi Evropy s návodem jak ochutnat místní speciality v teple domova. Vyzkoušené recepty, doporučená vína, dostupné ingredience.
Kniha – autor Eva Francová, 1080 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou, která se ...
Je to víc než hezký sešitek - i když to je vlastně taky. Může to být záznamník toho, co jíte a jak cvičíte, když se rozhodnete lépe vypadat. Na každé stránce najdete také něco k pobavení či k zamyšlení nebo na inspiraci, třeba rozumné a citlivé rady lidí, kteří to s dietou už zkoušeli a prozkoumali cestu. ...
Průvodce Prague Wine Guide 2013 byl sestaven na základě nezávislého hodnocení v soutěži Prague Wine Trophy 2012, ve kterém bylo ve třiceti kategoriích posuzováno 1 166 vín. Vzorky, jejichž bodové ohodnocení dosáhlo 80 bodů (ze 100 možných), byly zařazeny do této publikace. Průvodce je rozdělen na část ...
Kniha - autorka Květa Korečková, 120 strán, česká, pevná bez matného krytu Veľká obrazová publikácia popisuje jednotlivé vianočné sviatky, s nimi spojené rituály a jedla, tradičné i netradičné, ktorá sa k jednotlivým dňom pripravovala. Okrem zabudnutých receptov sú tu aj návody na výrobu figurálnych ...
Domácí recepty z farmy Připraveno s láskou Cosima Bellersen Quirini Jak si připravit z vlastních surovin domácí salám, sýr či upéct chleba nebo zpracovat úrodu ovoce a zeleniny? Provozujete agroturistiku a chcete nabídnout něco nového pro své klienty? V této publikaci naleznete spoustu receptů a netradičních ...
Kniha – autor David Bez, 192 stran, česky, pevná s přebalem lesklá.Snídaně je nesmírně důležitá. Získáte energii do nového dne, a když víte, jak na to, ani vám to nezabere moc času. Připravte si zdravé jídlo, které vás zasytí na celé dopoledne. Pokud jste po ránu v pokušení snídani vynechat nebo si v rychlosti ...
Chcete získať viac energie, zhodiť pár kíl - a udržať si to? Túžite po krajšej pleti? Prajete si, aby vaša strava bola nápaditejšia a nebola založená na pečive, zemiakoch, cestovinách a ryži? Austrálčanka Tori Haschka, autorka uznávaných kníh o jedle a cestovaní aj jedného z najlepších kulinársko-cestovateľských ...
Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Najjednoduchšie varenie, aké ste kedy vyskúšali. Skúste novú metódu a netrávte v kuchyni zbytočné hodiny. S našimi extra jednoduchými, ľahkými a zdravými receptami už nebudete chcieť variť inak. Stačí si na knihu pripraviť ...
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi''s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. ...
From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen. Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the perfect Negroni, he grew up in an Italian American family that spent every ...
Kniha - autor Carsten Bothe, 136 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak ...