Vaříme z divokých bylin

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kuchařky

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované neofyty, ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kuchařky

Popis

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované neofyty, invazní rostliny. Připravuje z nich lahodné pokrmy, které jsou mohdy velmi jednoduché, do naší stravy přináší nevšední pestrost a současně slouží při ochraně přírody nožem a vidličkou. Ti, kteří tyto rostliny ve volné přírodě sbírají a zpracují, zamezí tak zároveň jejich dalšímu šíření. V knize se věnuje deseti rostlinám, z nichž většina je odborníky považována za invazní. Všechny jsou detailně představeny na fotografiích i v textu pro jejich jednoznačné rozpoznání. Představeny jsou následující rostliny: pampeliška, dub, pěťour maloúborný, mahonie cesmínolistá, bršlice kozí noha, křídlatka japonská, jahodka indická a zlatobýl kanadský.Dátum vydania: 24.7.2018Vydanie: 1Väzba:.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kuchařky, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Kuchařky.

Reklama