Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku..Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování..Délka 126/234 mm..Nože serie DMS ...
Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.Délka 76/155 mm..Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií ...
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni.V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb..Délka 178/313 mm..Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu ...
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny..Délka 203/338 mm.Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ...