Eta Fenité 8327 90000

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kulmy na vlasy

ETA FENITÉ Kulma na vlasy 4 v 1 je ideální pomocník pro rychlou tvorbu elegantních loken, vln a kudrlin různého průměru. PTC topná tělesa se postarají o velmi rychlé nahřátí na potřebnou teplotu. Přehledný LCD displej se signalizací provozu vás upozorní i na dosažení právě požadované teploty. Ta je nastavitelná ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kulmy na vlasy

Popis

ETA FENITÉ Kulma na vlasy 4 v 1 je ideální pomocník pro rychlou tvorbu elegantních loken, vln a kudrlin různého průměru. PTC topná tělesa se postarají o velmi rychlé nahřátí na potřebnou teplotu. Přehledný LCD displej se signalizací provozu vás upozorní i na dosažení právě požadované teploty. Ta je nastavitelná v rozmezí 130 – 210 °C, a to v krocích po 10 °C pro optimální nastavení dle typu vlasů a plánovaného účesu. Vypnutí a zapnutí kulmy Fenité provedete spínačem ON / OFF a tlačítka + / - slouží pro regulaci zmiňovaných °C. Keramické turmalinové nástavce umožní rovnoměrné rozložení tepla po celé délce. Kulma na vlasy Fenité disponuje ochranou proti přehřátí zajišťující bezpečný provoz a funkcí automatického vypnutí po 60 minutách nečinnosti. Příslušenství Součástí balení jsou také kulmy a ochranné cestovní pouzdro pro bezpečné uložení.

  • kulma o průměru 19 mm, ideální pro drobné a malé vlny a lokny
  • kulma o průměru 25 mm, ideální pro středně velké vlny a lokny
  • kulma o průměru 33 mm, ideální pro velké volné "plážové” vlny a lokny
  • kónická kulma průměr 13/25 mm, ideální pro přirozené spirálové vlny a lokny
Veškeré toto příslušenství pohodlně a snadno nasadíte i vyměníte. Kulma je opatřena podpěrou pro snadné a bezpečné odložení. Konečky nástavců jsou opatřeny plastovými studenými špičkami zamezující popálení. Otočný napájecí kabel umožňuje pohodlnou manipulaci všemi směry.Technické parametryStav produktuNovýZáruka pro spotřebitele (měsíců)24Záruka pro firmu (měsíců)24.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kulmy na vlasy Eta, nejprohlíženější produkty Eta nebo nejlevnejší Kulmy na vlasy.

Reklama