BIO Červená čočka celá loupaná je výjimečná luštěnina bio kvality a zdroj bílkovin s nízkým podílem tuků. Nemusí se namáčet, rychle se uvaří a nezpůsobuje nadýmání. Skvěle s ní obohatíte své polévky, kaše nebo saláty.
Chuťově jemné a s krémovou strukturou. to jsou bílé fazole.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 10.11.2022. Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství aminokyselin a bílkovin, proto se je nebojte zařadit do svého jídelníčku.
Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Cizrnu si prostě zamilujete. a to hlavně díky její oříškové chuti, která se skvěle doplňuje s řadou potravin. Připravte si z ní např. hummus.
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle doplňují i s obilovinami.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek.
Sypká směs na přípravu hummusu. Hummus je arabská pochoutka, jejíž základní ingrediencí je cizrna. Podává se jako samostatné jídlo, omáčka nebo příloha k hlavnímu jídlu. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Snadná a rychlá příprava.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 31.03.2022. Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Fazole mungo je výtečná exotická luštěnina se specifickou vůní. Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátu nebo z nich lze připravit výbornou polévku.
Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.