Pohánková múka je vhodná na pečenie chleba, rožkov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, na zásmažku,v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svojou hrubosťou odpovedá polohrubej múke.Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným ...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť. Využití v kuchyni: Pohanková mouka celozrnná podobně jako pohanková ...
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková ...