Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť. Využití v kuchyni: Pohanková mouka celozrnná podobně jako pohanková ...
Pohánková múka je vhodná na pečenie chleba, rožkov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, na zásmažku,v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svojou hrubosťou odpovedá polohrubej múke.Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným ...
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková ...