Peníze v rukou státu

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Obchod, reklama, marketing

Vývoj peněz na svobodném trhu a jejich úplné ovládnutí státy, to je téma proslulé. Rothbardovy knihy. Publikace byla sepsaná velmi působivě pro nejširší okruh čtenářů. a její obsah je stále aktuální. Zneužívání této ohromné moci nad penězi a celou ekonomikou je jen dalším logickým krokem. Profesor Rothbard ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Obchod, reklama, marketing

Popis

Vývoj peněz na svobodném trhu a jejich úplné ovládnutí státy, to je téma proslulé. Rothbardovy knihy. Publikace byla sepsaná velmi působivě pro nejširší okruh čtenářů. a její obsah je stále aktuální. Zneužívání této ohromné moci nad penězi a celou ekonomikou je jen dalším logickým krokem. Profesor Rothbard popisuje mechanismus uchvácení peněz a popis ničivých vládních intervencí a zhoubné politiky centrálních bank do rozpadu brettonwoodského systému. Vývoj od 70. let až ke vzniku eura zachycuje a vysvětluje v obsáhlém doslovu Guido Hülsmann. Celá kniha prokazuje, že za inflaci a hospodářské krize jsou odpovědny centrální banky nástroj, kterým stát ovládá peníze.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Obchod, reklama, marketing, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Obchod, reklama, marketing.

Reklama